Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > T - Z > Zero Gear

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-10-2011, 11:59 AM   #1
lewwylee
 
Guest
Posts: n/a
Unhappy Help please?

Can someone help me?
i keep getting this when i go to start up zero gears?

 
Reply With Quote
Old 07-10-2011, 12:17 PM   #2
richard.eid
 
 
 
Join Date: Jul 2006
Reputation: 2169
Posts: 5,137
We got this resolved today. For future reference, it looks like OpenAL didn't install properly the first time he launched the game. Should you run into this problem, you'll want to navigate to your ..\Steam\steamapps\common\zero gear\Help folder. In this folder is the OpenAL installer titled: oalinst.exe. Just run that file and OpenAL will install quickly. Then try the game again.

Also, since OpenAL didn't install properly I'm thinking maybe it'd be a good idea to also install vc2008_redist_x86.exe and the DirectX installer that is also located in the DirectX folder you see here. Just to be safe.

Good luck!
richard.eid is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > T - Z > Zero Gear


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 04:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.