Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Arcadia

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-05-2011, 08:08 PM   #31
Saijin_Naib
 
Foreign Legion: BoB forum
Volunteer Moderator
Join Date: Feb 2008
Reputation: 702
Posts: 3,474
Quote:
Originally Posted by jrasor View Post
Bummer. I have an older computer but it's got a Pentium D and a separate GPU so I was hoping for the best. Thanks for getting back to me!
What is the separate GPU?
Saijin_Naib is offline   Reply With Quote
Old 10-05-2011, 08:14 PM   #32
jrasor
 
Join Date: Jul 2011
Reputation: 0
Posts: 5
There is an ATI Radeon X300 card in my computer. Real basic.
jrasor is offline   Reply With Quote
Old 10-05-2011, 08:21 PM   #33
jrasor
 
Join Date: Jul 2011
Reputation: 0
Posts: 5
I should have said this before; if I'm the only person reporting this error, don't even worry about it. My steam library already has a few games that will have to wait until I get a new computer. This computer is a stinker and I know it.

Last edited by jrasor: 10-05-2011 at 08:25 PM.
jrasor is offline   Reply With Quote
Old 10-05-2011, 08:32 PM   #34
Saijin_Naib
 
Foreign Legion: BoB forum
Volunteer Moderator
Join Date: Feb 2008
Reputation: 702
Posts: 3,474
You're not the only person, it just means that whatever chipset you're using doesn't support the proper OpenGL version. I guess the x300 is one to add to the list :P
Saijin_Naib is offline   Reply With Quote
Old 10-05-2011, 08:36 PM   #35
jrasor
 
Join Date: Jul 2011
Reputation: 0
Posts: 5
Yeah, that makes sense. Thanks for chatting with me!
jrasor is offline   Reply With Quote
Old 10-06-2011, 05:45 AM   #36
Joshyy
 
Joshyy
Join Date: Nov 2010
Reputation: 49
Posts: 377
Quote:
Originally Posted by jrasor View Post
Yeah, that makes sense. Thanks for chatting with me!
As I said in another thread, some chipsets really don't like OpenGL. I've been trying to resolve the issue, but a solution as not become obvious. The only solution I see is to work on a new patch which fixes the issues, as described in the thread about the patch, which involves implementing a new GUI library.
Joshyy is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Arcadia


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 04:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.