Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > D - G > Fortix series

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 11-29-2011, 08:51 PM   #1
CaptainKatrina
 
Guest
Posts: n/a
Just got game - Won't launch!

I just got the game a week ago and I can't get it to launch. I installed it and updated all of my drivers. When I tried to start the game it continuously had the "Preparing to Lauch" box up. After 20 minutes, I restarted my computer and tried again. Now, when I try to start the game, a game window outline pops up and then disappears, leaving nothing started. Nothing shows up in the task manager saying that it is running. This happens every time I try to play the game and I have waited 15 minutes to see if it would spontaneously start, with no success. How can I get this game to start?
P.S. I have already contacted Steam Support and have tried everything that they suggested (verifying the cache files, updating everything, etc.).
 
Reply With Quote
 

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > D - G > Fortix series


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 04:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.