Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > BIT.TRIP RUNNER

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-05-2012, 02:58 AM   #1
electrifizzle
 
 
 
Join Date: Nov 2011
Reputation: 3
Posts: 34
Game won't start - SteamPI_Init() failed

After updating the Steam client today, I can't seem to launch Bit Trip Runner from Steam or my folder. WHen launched in Steam it just hangs, and when launched from the folder I get an error:

'Steam must be running to play this game (SteamPI_Init() failed).'

Wtf? Anyone have this problem and is it because of the update or something else? Irritating >_>
electrifizzle is offline  
Reply With Quote
Old 01-05-2012, 11:51 AM   #2
kn00tcn
 
 
 
Join Date: Jan 2006
Reputation: 22
Posts: 1,001
runs fine for me, restart your client?
kn00tcn is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2012, 04:39 PM   #3
Fantaside
 
 
 
Join Date: Jun 2011
Reputation: 0
Posts: 2
Same problem here.
Fantaside is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2012, 09:30 AM   #4
electrifizzle
 
 
 
Join Date: Nov 2011
Reputation: 3
Posts: 34
Already restarted and uninstalled/installed also did the Oal thing but I think its steam..............SIGH.
electrifizzle is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > BIT.TRIP RUNNER


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 06:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2012, All Rights Reserved.