Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > T - Z > Team Fortress 2 > Community Content / Contribution Project > TF2 Maps

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-03-2012, 12:27 PM   #1
KainThornn
 
Join Date: Mar 2008
Reputation: 53
Posts: 532
Busted Hammer

I searched and didn't find anything like this, so here goes...

When running Hammer, I get about a minute of activity before it completely locks up. I can only close it out through the task manager.

Specs:

Q6600 Quad core CPU @ 2.4Ghz
EVGA MB 750i
4Gb RAM
PNY Nvidia GT 440 graphics card 1Gb RAM
Win7 Home Premium 64 bit
WEI 5.7

I can't find any software updates that installed right before it started happening.
KainThornn is offline  
Reply With Quote
Old 01-08-2012, 10:09 AM   #2
KainThornn
 
Join Date: Mar 2008
Reputation: 53
Posts: 532
Was this the wrong place for this topic? Hammer support is near impossible to find.
KainThornn is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2012, 07:02 PM   #3
KainThornn
 
Join Date: Mar 2008
Reputation: 53
Posts: 532
Problem still exists. Frustrating not being able to map for TF2...
KainThornn is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2012, 08:22 AM   #4
Beetle
 
Join Date: Oct 2009
Reputation: 68
Posts: 581
try verifying cache or reinstalling Source SDK. if that doesn't help, tf2maps.net is a better place to ask.
Beetle is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > T - Z > Team Fortress 2 > Community Content / Contribution Project > TF2 Maps


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 05:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2012, All Rights Reserved.