Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Airline Tycoon 2

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-06-2012, 02:09 PM   #1
ewsg
 
Join Date: Oct 2009
Reputation: 3
Posts: 553
How to set the screen resolution to 1360x768?

Hi,

I can't adjust the screen resolution to 1360x768? on Airline Tycoon 2, through the in-game menus and options.

Someone know another way to change this, and/or if is this possible?

Thanks in advance for any help.
ewsg is offline  
Reply With Quote
Old 01-08-2012, 01:51 PM   #2
ewsg
 
Join Date: Oct 2009
Reputation: 3
Posts: 553
Hi,

Someone has some idea, please?
ewsg is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Airline Tycoon 2


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 08:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2012, All Rights Reserved.