Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > H - L > Hitman series

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-31-2011, 10:16 AM   #1
Wulf2k
 
Join Date: May 2011
Reputation: 107
Posts: 823
Warning before buying - Might not run

Since I see they're on sale, thought I'd chime in.

I bought the Hitman games a while back and was never able to get the first 2 running without horrible graphical issues and crashing.

It's been a while since I've tried, so can't recall specifics, but maybe others can chime in here to either support my warning, or tell me I'm horribly wrong.
Wulf2k is offline  
Reply With Quote
Old 01-13-2012, 04:05 PM   #2
Slamboi
 
Join Date: Sep 2011
Reputation: 0
Posts: 1
Quote:
Originally Posted by Wulf2k View Post
Since I see they're on sale, thought I'd chime in.

I bought the Hitman games a while back and was never able to get the first 2 running without horrible graphical issues and crashing.

It's been a while since I've tried, so can't recall specifics, but maybe others can chime in here to either support my warning, or tell me I'm horribly wrong.
Im trying to start hitman blood money but a pop up screen comes up and it says: "Failed to find steam" WTF?! this is bull... i want my money back...................... stupid developers
Slamboi is offline   Reply With Quote
Old 01-13-2012, 05:34 PM   #3
echoParadise
 
 
 
Join Date: Apr 2011
Reputation: 0
Posts: 16
Quote:
Originally Posted by Slamboi View Post
Im trying to start hitman blood money but a pop up screen comes up and it says: "Failed to find steam" WTF?! this is bull... i want my money back...................... stupid developers
i got the "failed to find steam" issue with Deus Ex 1& 2, turn steam to offline mode then back to online mode fixed it for me, you gotta do it every time you turn on your computer. hope this helped.
echoParadise is offline   Reply With Quote
Old 03-22-2012, 04:33 PM   #4
yogibear244
 
Join Date: Mar 2012
Reputation: 0
Posts: 3
i got hitman.ini error
yogibear244 is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2012, 02:23 AM   #5
halororor
 
 
 
Join Date: Nov 2010
Reputation: 378
Posts: 1,052
Quote:
Originally Posted by Slamboi View Post
Im trying to start hitman blood money but a pop up screen comes up and it says: "Failed to find steam" WTF?! this is bull... i want my money back...................... stupid developers
Uhm, if you're getting a Steam error then it's not the game developer's fault.
halororor is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2012, 08:46 AM   #6
jazyje
 
 
 
Join Date: Aug 2010
Reputation: 0
Posts: 28
Yes, the first 2 have issues... I'd get the best one, the 3rd one ONLY.
jazyje is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2012, 11:22 AM   #7
triple110
 
Join Date: Jan 2010
Reputation: 26
Posts: 17
Quote:
Originally Posted by Slamboi View Post
Im trying to start hitman blood money but a pop up screen comes up and it says: "Failed to find steam" WTF?! this is bull... i want my money back...................... stupid developers
Are you trying to run the game from the executable or a shortcut you made? If so, that's the problem.
  • Start the game from within the Steam client.
  • To create a shortcut, open Steam and right-click on the game and select "Create Desktop Shortcut". You can now use that shortcut or copy it to where ever you want.
  • You might also want to repair the SteamService.exe. Follow the steps below.
    • Windows XP
      • Press Start>Programs>Accessories>Command Prompt
      • Type: "C:\program files\steam\bin\SteamService.exe" -servicerepair (the quotes are important)
      • You can also start the "Run..." command and type in the above
    • Windows Vista/Windows 7
      • Open a search dialog by pressing Start>Search
      • Type cmd and it should be the first one on the list called cmd.exe. Open the command prompt and type the following
      • Type: "C:\program files\steam\bin\SteamService.exe" -servicerepair (the quotes are important)
      • You can also start the "Run..." command and type in the above
    • The window will close or go back to the command prompt when finished.

I posted some other tips on getting the games to run that is a work in progress: http://forums.steampowered.com/forum....php?t=2612134

Hope that helps
triple110 is offline   Reply With Quote
Old 03-24-2012, 02:32 AM   #8
R
 
 
 
Join Date: Sep 2005
Reputation: 811
Posts: 6,717
i'm running windows 7 x64, i had the Can't find steam error too...

I fixed that by forcing steam.exe to run with administrator rights.
R is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > H - L > Hitman series


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 05:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2012, All Rights Reserved.