Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > H - L > King's Bounty series

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-27-2011, 02:11 AM   #1
hellboy909
 
Join Date: Sep 2010
Reputation: 51
Posts: 139
Game worked before but now won't launch

So I got Armored Princess and quite enjoyed it, so I just bought the original and the Crossworlds expansion. Since installing Crossworlds I can't get either it or AP to launch. It just hangs and when I do a contol+alt+delete is says "Not responding".

Anyone else have this problem?
hellboy909 is offline  
Reply With Quote
Old 01-03-2012, 05:46 AM   #2
Onigiri
 
 
 
Join Date: Mar 2010
Reputation: 96
Posts: 588
yes I do have that problem too. Have no idea how to fix this. Maybe you did find the solution?
Onigiri is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2012, 10:13 AM   #3
Daz5809
 
Join Date: Oct 2011
Reputation: 0
Posts: 2
I've been able to play Legends but AP and Crossworlds not running. Anyone find the solution?
Daz5809 is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > H - L > King's Bounty series


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 02:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.