Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > H - L > Heroes of Might and Magic VI

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-07-2012, 10:58 PM   #1
Heburnll
 
Join Date: Feb 2010
Reputation: 8
Posts: 213
You can still play

In case you guys don't know. If you right click your heroes desktop icon, go to properties, then target. after "C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Might & Magic Heroes VI\Might & Magic Heroes VI.exe" put /offline.

So it should look like: "C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Might & Magic Heroes VI\Might & Magic Heroes VI.exe" /offline

It wouldn't let me past the login screen before, but it starts up with this command.
Heburnll is offline  
Reply With Quote
Old 02-08-2012, 07:41 AM   #2
Satoru
 
 
 
Join Date: Jul 2008
Reputation: 5122
Posts: 10,926
Yes and watch as all your save games go POOF in offline mode.

So unless you're really keen on starting a new campaign with no Dynasty Items then sure offline mode is fine.
Satoru is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2012, 11:26 AM   #3
Heburnll
 
Join Date: Feb 2010
Reputation: 8
Posts: 213
*shrug* I played a scenario. Was just a tip instead of crying all day about not being able to get on.
Heburnll is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > H - L > Heroes of Might and Magic VI


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 01:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.