Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > Q - S > Star Wars collection > Jedi Knight: Jedi Academy

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-10-2012, 12:02 PM   #1
Obstdieb
 
 
 
Join Date: Dec 2011
Reputation: 13
Posts: 127
jamp.exe

Hey Guys,
I just bought the Jedi Knight Collection and "tried" to download Jedi Academy . It worked until my antivirus software found something called jamp.exe . Its located in D?...\Steam\steamapps\downloading\6020\GameData\ja mp.exe'

I dont think that ill get a virus from a steamgame but can anyone tell me what this is .exe is?
Obstdieb is offline  
Reply With Quote
Old 02-10-2012, 12:30 PM   #2
Finvpwner
 
Join Date: Jul 2011
Reputation: 3
Posts: 45
Sounds like Jedi Academy Multiplayer.
Finvpwner is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2012, 12:42 PM   #3
Obstdieb
 
 
 
Join Date: Dec 2011
Reputation: 13
Posts: 127
That makes sense . Still , why is my Virussoftware telling me that its a virus? I finished downloading the game and the singleplayer works fine but if I try to start the MP it tells me that the Game is not available right now .
Obstdieb is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2012, 05:34 PM   #4
zarathustra2k1
 
 
 
Banned
Join Date: Sep 2008
Reputation: 28
Posts: 266
Quote:
Begin scan in 'C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\downloading\6020\GameData\ja mp.exe'
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\downloading\6020\GameData\ja mp.exe
[DETECTION] Is the TR/Crypt.XPACK.Gen Trojan
Avira also flags jamp.exe as a trojan, causing the download to go into pause mode indefinitely. Apparently, this is a modified multiplayer executable which has had the 'CD needed in drive' patched out à la GCW noCD cr*cks.

I've put jamp.exe into the exceptions list as a FP (I also had to do this with AvP_Classic.exe) - I trust VALVe not to be uploading trojans to my box.



Edit:
=====
Weirdly, once the game has completed it's installation (into steamapps\common\Jedi Academy\GameData) the file in question is suddenly deemed clean.

Go figure...

Last edited by zarathustra2k1: 02-10-2012 at 05:40 PM.
zarathustra2k1 is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2012, 02:17 AM   #5
Obstdieb
 
 
 
Join Date: Dec 2011
Reputation: 13
Posts: 127
Ok thanks for the heads up.
I downloaded the file again and now its working .
Thanks again
Obstdieb is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > Q - S > Star Wars collection > Jedi Knight: Jedi Academy


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 12:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.