Go Back   Steam Users' Forums > Dedicated Server Discussions > Source DS (Windows)

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-09-2012, 03:02 PM   #1
G4L Kleiner
 
Join Date: Feb 2012
Reputation: 0
Posts: 3
SRCDS is a PAININDAASS HELP!

Hello!
I have been running 3 SRCDS Dedicated servers (CSS, GMOD, TF2) from my RIDICULOUSLY fast gaming computer (8 sec boot, srcds boots 10sec). My internet is fast and my servers have been great! I can play my games while I run the servers NO PROBLEM what so ever and even connect to them. But since yesterday this has been happening. When ever I run the servers I cant play any source multiplayer game. It just is stuck at connecting tos erver. As soon as I quit the ded it connects right away. If I turn it on in-game it says auto disconnect. During that auto disconnect if I turn the servers off it lets me play. This happens when 2 of them are up 1 of them are up and with everyone. Im not sure whats wrong seeing I have not changed anything with it. Its really bugging me cause these make up a 3/4s of my Clan's servers (Guns For Life: g4lclan.com) and people want to connect. BUT I WANT TO GAME! WHATS WRONG! Is it ports? Remember this was working COMPLETELY FINE. Non of my friends know whats wrong. HELP! And yes I know its a bad idea to run your servers off the same comp u game off of BUT TRUST ME my computer is up to the task Smile.

Heres your info on my servers:

BASIC INFO
Server OS: Windows 7 Ultimate 64-bit
Processor: Intel Core i5-2500K Sandy Bridge 3.3GHz (3.7GHz Turbo Boost) LGA 1155 95W Quad-Core Desktop Processor Intel HD Graphics 3000

Ram: 8GB
Game(s): Garrys Mod, Counter-Strike Source, Team Fortress 2
Start Up Command: CSS:
C:\srcds\css\srcds.exe -console -game cstrike +map ba_jail_elecrtic_razor_v6 +maxplayers 32 +ip 192.168.1.15 -port 27015

GMOD: C:\srcdsg\orangebox\srcds.exe -console -game garrysmod +map gm_flatgrass +maxplayers 32 +ip 192.168.1.15 -port 27030

TF2: C:\srcdst\orangebox\srcds.exe -console -game tf +map cp_mountainlab +maxplayers 24 +ip 192.168.1.15 -port 27031

Admin Mods: CSS: SourceMod, Metamod, Firewall Admin. TF2: Sourcemod Metamod GMOD: Ulx, Evolve.

INSTALLING INFO
Full Install Command: CSS: C:\srcds\Updater\HldsUpdateTool.exe -command update -game "Counter-Strike Source" -dir C:\srcds
GMOD: C:\srcdsg\Updater\HldsUpdateTool.exe -command update -game garrysmod -dir C:\srcdsg
TF2: C:\srcdst\Updater\HldsUpdateTool.exe -command update -game tf -dir "c:\srcdst" -verify_all -retry

NETWORK AND BANDWIDTH INFO
(This is only needed if you are having a slot-count, bandwidth, or connection issue.)
Bandwidth: DL: 10 mbps UP: 5 mbps
Router: Apple Airport Basestation
Local IP of Server: 192.168.1.15
External IP: 68.81.180.100
Port Forwarding Screen Shot: I don't wanna screenshot
CSS: PUB TCP: 27015 PUB UDP: 27015 27020 PRivates are same.
TF2: Everything 27031
GMOD: Everything 27030

CONFIG ISSUES
If you guys need this ill give. I already have a lot of stuff already Smile

ADMIN MOD ISSUES
I don't know what to put here.
G4L Kleiner is offline  
Reply With Quote
Old 02-11-2012, 05:00 AM   #2
crash2004
 
Join Date: Apr 2010
Reputation: 338
Posts: 1,059
I'm a little confused why you are binding your lan address to the servers.

The shortcut I use is C:\SRCDS\css\srcds.exe -console -game cstrike -port 27016 +map de_dust -maxplayers 25

Just to eliminate that as a possibility, try removing the lan ip from the launch shortcut. Other than that, I honestly am not sure what could be causing the issue you describe.
crash2004 is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2012, 06:02 AM   #3
G4L Kleiner
 
Join Date: Feb 2012
Reputation: 0
Posts: 3
Quote:
Originally Posted by crash2004 View Post
I'm a little confused why you are binding your lan address to the servers.

The shortcut I use is C:\SRCDS\css\srcds.exe -console -game cstrike -port 27016 +map de_dust -maxplayers 25

Just to eliminate that as a possibility, try removing the lan ip from the launch shortcut. Other than that, I honestly am not sure what could be causing the issue you describe.
Thanks will try!
G4L Kleiner is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2012, 02:32 PM   #4
M33CROB
 
Join Date: Jul 2010
Reputation: 213
Posts: 1,096
Removing the LAN address shouldn't have any effect on it. For example, on *nix, binding the address is necessary. No, I'm not sure why this would have worked in the past, but I think your issue may be related to ports. Your client is going to try to connect with port 27015, however, you have your CSS server on this port. Since it is already in use, you wont be able to use it for anything else. Try following this article to change your client port (not the client port of your servers) https://support.steampowered.com/kb_...6370-QPHJ-3567
M33CROB is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Dedicated Server Discussions > Source DS (Windows)


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 06:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.