Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > Q - S > SAW

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-14-2012, 03:10 AM   #1
sKuggaan
 
Join Date: Sep 2011
Reputation: 0
Posts: 7
Saw doesn't start at all

The game just starts to load, my friends see me "Is playing saw" Then suddenly after a couple of seconds nothing happends and i'm not "Playing Saw" anymore on the friends list, tried reinstalling and downloading the hole thing 5 times now.

Any ideas?
sKuggaan is offline  
Reply With Quote
Old 02-14-2012, 03:13 AM   #2
sKuggaan
 
Join Date: Sep 2011
Reputation: 0
Posts: 7
Oh also to be said, I recently swapped from a Nvidia card to a AMD/Ati graphics card. I had this issue with Modern Warfare 3 but a reinstall took that off the plate. Now working fine.
sKuggaan is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2012, 02:35 AM   #3
_Emo_
 
Join Date: Dec 2011
Reputation: 8
Posts: 66
Did you try verifying game cache? Do you have latest video card drivers? If you have other Unreal Engine 3 games, do they work?

Also have a look at the Documents\my games\Saw\SawGame\Logs\Launch.log, it might contain the reason of this.
_Emo_ is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2012, 11:12 AM   #4
sKuggaan
 
Join Date: Sep 2011
Reputation: 0
Posts: 7
Thanks for the awnser, I have tried verifying plenty of times. And I checked the log, there is nothing in there since last time the game actually started for me last year, in november. No idea why this is happening :E
sKuggaan is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2012, 07:05 PM   #5
_Emo_
 
Join Date: Dec 2011
Reputation: 8
Posts: 66
Everything is ok with the game installation. It means that something's wrong with the software that the game relies on (video card drivers, directX, visual c++ redistributable, physX, openal). Might be a good idea to reinstall them all. Downgrading to older version of video card drivers might also help, if the reason is a bug in the new version.

I don't have an ati card, because I heard a lot about it requiring a workaround where nvidia just works. Turning off Catalyst AI seem to solve some problems. This thread contains instructions on how to do it:
http://www.doom3world.org/phpbb2/viewtopic.php?t=24934

If you try everything from this post and it didn't help, then the only option that's left for you is to search the Internet with any search system for reports about similar problems and try the actions that they took to solve those problems.
_Emo_ is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > Q - S > SAW


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 04:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.