Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > M - P > PAYDAY The Heist

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-30-2011, 04:36 PM   #16
mrlint
 
 
 
Join Date: Mar 2010
Reputation: 151
Posts: 482
Everytime I launch the game the steambuildbot is asking for admin auth. Whats up with this?
mrlint is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2011, 09:39 PM   #17
shooter17
 
Join Date: Dec 2011
Reputation: 2
Posts: 118
rank reset. What can i do?
shooter17 is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2011, 07:23 PM   #18
overkill_bo
 
OVERKILL Software
Join Date: Sep 2011
Reputation: 448
Posts: 1,562
Quote:
Originally Posted by mrlint View Post
Everytime I launch the game the steambuildbot is asking for admin auth. Whats up with this?
You need admin rights to play the game as it is online.
overkill_bo is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2011, 07:24 PM   #19
overkill_bo
 
OVERKILL Software
Join Date: Sep 2011
Reputation: 448
Posts: 1,562
Quote:
Originally Posted by shooter17 View Post
rank reset. What can i do?
mail us at info@overkillsoftware.com
overkill_bo is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2012, 04:37 PM   #20
mrlint
 
 
 
Join Date: Mar 2010
Reputation: 151
Posts: 482
Quote:
Originally Posted by overkill_bo View Post
You need admin rights to play the game as it is online.
Im sorry what? Since when does a game require admin access for online play?
mrlint is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2012, 04:41 PM   #21
mrlint
 
 
 
Join Date: Mar 2010
Reputation: 151
Posts: 482
Quote:
Originally Posted by overkill_bo View Post
You need admin rights to play the game as it is online.
I'm going to be looking into this, but can you tell me when admin access is required to 'play online'? As so far I was able to both join and create a lobby.
mrlint is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2012, 11:05 PM   #22
mrlint
 
 
 
Join Date: Mar 2010
Reputation: 151
Posts: 482
Red face

Quote:
Originally Posted by overkill_bo View Post
You need admin rights to play the game as it is online.
So, I successfully played this game online after rejecting the buildbot elevation dialog. So, I'd like to know why the game continues to do this on each launch, or how to get rid of this problem.

Alternately, if the game does indeed need admin right to play online as you state. I think this should be clearly listed on the system requirements on the steam page. It would have altered my choice to purchase this game.
mrlint is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2012, 08:56 PM   #23
BrendanFace
 
Join Date: May 2010
Reputation: 64
Posts: 112
Guys, no offense, but the spelling and grammar in the original post is atrocious. Please fix it, it's really unprofessional.
BrendanFace is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2012, 09:18 PM   #24
Jigoku
 
Jigoku's Avatar
 
Volunteer Moderator
Join Date: Dec 2003
Reputation: 2193
Posts: 18,025
Quote:
Originally Posted by mrlint View Post
So, I successfully played this game online after rejecting the buildbot elevation dialog. So, I'd like to know why the game continues to do this on each launch, or how to get rid of this problem.

Alternately, if the game does indeed need admin right to play online as you state. I think this should be clearly listed on the system requirements on the steam page. It would have altered my choice to purchase this game.
At a guess, one of the pre-install processes didn't complete properly.

In regedit:
Navigate to HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve\Steam\Apps\24240
You should have several entries but the important keys here are two DWORDs; DXSetup and PhysX, which should both have values of 1. If one or both don't exist, create them.
Jigoku is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2012, 06:15 PM   #25
mrlint
 
 
 
Join Date: Mar 2010
Reputation: 151
Posts: 482
Quote:
Originally Posted by Jigoku View Post
At a guess, one of the pre-install processes didn't complete properly.

In regedit:
Navigate to HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve\Steam\Apps\24240
You should have several entries but the important keys here are two DWORDs; DXSetup and PhysX, which should both have values of 1. If one or both don't exist, create them.
Thank you this exactly fixed the problem.
mrlint is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2012, 03:04 PM   #26
BBboy20
 
 
 
Join Date: Sep 2007
Reputation: 0
Posts: 220
I see this win 32 release but that's it. Nothing here to indentify a crash info dump.
BBboy20 is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2012, 04:32 PM   #27
TaurusBully
 
Join Date: Jul 2011
Reputation: 59
Posts: 599
Quote:
Originally Posted by BBboy20 View Post
I see this win 32 release but that's it. Nothing here to indentify a crash info dump.
nothing that looks like this
payday_win32_release_1210574_crash_2011_10_22T0_4 7_13C0.mdmp

Some claim to not get these files at all after a crash, I have in the past, but right now there's none in my folder either
TaurusBully is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2012, 11:17 PM   #28
BBboy20
 
 
 
Join Date: Sep 2007
Reputation: 0
Posts: 220
Quote:
Originally Posted by TaurusBully View Post
nothing that looks like this
payday_win32_release_1210574_crash_2011_10_22T0_4 7_13C0.mdmp

Some claim to not get these files at all after a crash, I have in the past, but right now there's none in my folder either
payday_win32_release and nothing else. =/
BBboy20 is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2012, 07:38 AM   #29
Tamboks
 
Join Date: Dec 2011
Reputation: 10
Posts: 137
Quote:
Originally Posted by BBboy20 View Post
I see this win 32 release but that's it. Nothing here to indentify a crash info dump.
You can also find Payday crash log files in (Win7, I'm sure you can translate the folders to a different OS though):
C:\Users\[USER_NAME]\AppData\Local\PAYDAY
crash.txt
crashlog.txt

and also in:
C:\Users\[USER_NAME]\AppData\Local\Temp
cra????.tmp
Where ???? are four characters from 0 to F. Eg, craB09A.tmp, cra7FBB.tmp.

They are plain text files, so if they are present, you might be able to figure out the problem yourself. They are not the same as the crash dump .mdmp files though.

Although, if the .mdmp file isn't being generated, I'm not sure of the likelihood that those others are either. Might be worth a look though.

Last edited by Tamboks: 02-06-2012 at 07:46 AM.
Tamboks is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2012, 06:09 PM   #30
Beth P.
 
Join Date: Feb 2012
Reputation: 0
Posts: 1
Quote:
Originally Posted by karanot View Post
I don't know if anyone else is having this problem, but I can start up my game and all that,but when I try to join a server my game freezes and I have to manually close it through Ctrl Alt Delete
I've had that problem before too. I had to reset all settings and it finally quit doing that.
Beth P. is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > M - P > PAYDAY The Heist


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 10:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2012, All Rights Reserved.