Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Commandos series

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-22-2012, 06:10 AM   #46
Doc. Garga
 
Join Date: Apr 2009
Reputation: 60
Posts: 74
i've uploaded it again too
http://www.4shared.com/rar/JB4V7aQ-/Ultimate_Fix.html
Doc. Garga is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2012, 09:09 AM   #47
mikh
 
Join Date: Nov 2011
Reputation: 0
Posts: 20
Another Mirror of the good content
http://bayfiles.com/file/3UNj/RHiUvO...mate_Fixes.rar
mikh is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2012, 12:36 PM   #48
-gibs-
 
Join Date: Dec 2009
Reputation: 0
Posts: 9
Why the fix doesn't work for me? Need help people! Downloaded the ultimate fix and replace both exe and dir but it stills not work
-gibs- is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2012, 10:59 AM   #49
herbert3000
 
Join Date: Jul 2010
Reputation: 9
Posts: 23
Just another mirror:
http://www.mediafire.com/?7vmmwaaoqgoo1oy
(Commandos_BEL_BCD_Ultimate_Fixes.rar, 60.03 MB)
herbert3000 is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2012, 02:33 PM   #50
nps
 
 
 
Join Date: Aug 2010
Reputation: 0
Posts: 57
How to fix "Steam not found" error?
nps is offline   Reply With Quote
Old 05-13-2012, 02:47 PM   #51
Bl00dY_ReApeR
 
Join Date: Jan 2011
Reputation: 0
Posts: 1
Quote:
Originally Posted by herbert3000 View Post
Just another mirror:
http://www.mediafire.com/?7vmmwaaoqgoo1oy
(Commandos_BEL_BCD_Ultimate_Fixes.rar, 60.03 MB)
Thank you!

This one worked fine for me in BEL (Still have to try BCD) on Win7 64.

It was hell finishing the first two stages with the hyperspeed of the enemies so I was worried after finding out my saves were gone. I remember never being able to finish even the first level when I was younger. Now I'll be able to take revenge on this game with the normal speed and my improved gaming skills.

Last edited by Bl00dY_ReApeR: 05-13-2012 at 02:49 PM. Reason: More rambling
Bl00dY_ReApeR is offline   Reply With Quote
Old 05-13-2012, 07:28 PM   #52
Ranger3661
 
 
 
Join Date: Mar 2011
Reputation: 2
Posts: 47
Quote:
Originally Posted by nps View Post
How to fix "Steam not found" error?
Just restart the computer.
Ranger3661 is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2012, 03:28 AM   #53
HoLyCoW
 
 
 
Join Date: Mar 2008
Reputation: 0
Posts: 24
Quote:
Originally Posted by nps View Post
How to fix "Steam not found" error?
I just quit Steam, then started it back up and it worked.
HoLyCoW is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2012, 11:43 AM   #54
Angelrocking
 
Join Date: May 2012
Reputation: 0
Posts: 1
Hi, are all these fixes/patches ok with the steam guidelines/rules? Sorry if this has been asked before.
Angelrocking is offline   Reply With Quote
Old 05-27-2012, 05:32 PM   #55
BeerSeeker
 
 
 
Join Date: Dec 2009
Reputation: 22
Posts: 120
Is there a way to play commandos 3 destination berlin in windowed mode?
BeerSeeker is offline   Reply With Quote
Old 05-28-2012, 07:21 AM   #56
mout
 
 
 
Join Date: May 2012
Reputation: 0
Posts: 1
I've got the Ultimate Fix on BEL (haven't tried the others), but my game still won't start.

All I get is a "insert CD" screen.

Is there another fix for this?
mout is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2012, 11:03 AM   #57
Sono Juventino
 
Join Date: May 2012
Reputation: 0
Posts: 1
Thank you. That fixed the speed in BEL for me.
Sono Juventino is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2012, 03:45 AM   #58
UnicoPCMaster
 
 
 
Join Date: Aug 2010
Reputation: 1
Posts: 35
I can not use the fix for the resolution of Commandos 2, says that it takes a no-cd patch, as you have done?
UnicoPCMaster is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2012, 04:46 AM   #59
Atedos
 
 
 
Join Date: Mar 2012
Reputation: 0
Posts: 1
Quote:
Originally Posted by Shock View Post
* Commandos Behind Enemy Lines Speed Fix (Also fixes the saving/loading game problem so you don't need to edit Commando.cfg) by Doc. Garga:
http://forums.steampowered.com/forum....php?t=1236369
Quote:
Originally Posted by Doc. Garga View Post
Greetings Commandos Fans!

Some days ago I uploaded a file that made the game run without the extra-speed and without the the save/load bug.
But, the file made some game messages appear in spanish and it also bugged almost all of the briefings.

After some hard work, now i think all of the reported bugs (thank you mates!) were been fixed.

The file has ~30mb and is free of viruses.
Again, i ask you to test it and report bugs! (or please just reply with one 'tested and working').
Also, there's a readme file inside the zip that you'll can read and find some answers!

So, i think thats all for now!
Have fun!

Doc. Garga
http://www.megaupload.com/?d=KC3I94XA




edit: if you encounter problems with the sound during the briefings, please, make a quick save at the begining, then quick load and restart the mission (yes, it's annoyn' but should work in most cases)!

Could someone fix the link in the first post please, as megaupload is no longer available?
Atedos is offline   Reply With Quote
Old 11-07-2012, 05:38 PM   #60
Florida31
 
Join Date: Nov 2012
Reputation: 0
Posts: 2
It doesn't work for me.
I use XP 32bit and SP3.
Error message:
"This is the international version. Please run the German version."
Indeed I use German XP, but... is there a way to play the game?
Florida31 is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Commandos series


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 06:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.