Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > T - Z > Wolfenstein series

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-19-2012, 09:22 PM   #1
xpostalx
 
 
 
Join Date: Jan 2011
Reputation: 6
Posts: 64
Wolfenstein 09 PB Support

I've been trying to setup Wolf 09's multiplayer just to have a game with a friend.
It seems the update server can never be reached.
And after entering a pre-made server I get kicked after 1 minute for no packet flow from pb.

Now I've tried to manually update it but PBSetup doesn't include Wolfenstein anymore

Has anyone been able to fix this issue?

Is it possible at all to host my own server with pb enabled?

Thanks in advance.
xpostalx is offline  
Reply With Quote
Old 02-21-2012, 11:49 AM   #2
xpostalx
 
 
 
Join Date: Jan 2011
Reputation: 6
Posts: 64
I contacted PunkBuster and got: "Even Balance is no longer supporting PunkBuster for Wolfenstein. You will need to contact Activision/id Software directly for support regarding PunkBuster."

And I tried to contact Activision but it seems the support website just takes me in circles through the FAQ (which no one has posted about).

So if the game doesn't support PB anymore how are there still servers running with it enabled?
xpostalx is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2012, 08:35 PM   #3
Feelgood
 
 
 
Join Date: Feb 2006
Reputation: 35
Posts: 613
PB is no longer supporting it, as in they are no longer updating the software. You can still have the software active on a server though. From what I can recall, there was ever only one single PB ban on file for the game.

If you are getting a no packet flow, then there is a problem with PB itself. I would suggest using their program to diagnose and correct your PB issues.

http://www.evenbalance.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exe

Once this is done, enable PB in the options and you should be good to go.
Feelgood is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2012, 09:34 PM   #4
xpostalx
 
 
 
Join Date: Jan 2011
Reputation: 6
Posts: 64
Thank you for your suggestion. I tried that and test completes without error.
I then tried every server availible and got kicked for no packet flow from them all.

Is their an additional incoming port that needs to be open?

Can anyone confirm that they can join a wolfenstein pb server fine?
xpostalx is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2012, 09:49 PM   #5
Feelgood
 
 
 
Join Date: Feb 2006
Reputation: 35
Posts: 613
I can confirm it. Was just on our server a bit ago and it was running perfectly. PB is enabled on our server. If all the tests completed fine, then that means your PB ports are open and it is talking to PB as it should.

If you like, PM me your email address and I will zip my PB folder for you and you can just use my PB files. I know they are the latest before they stopped supporting the game.
Feelgood is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2012, 10:10 PM   #6
Feelgood
 
 
 
Join Date: Feb 2006
Reputation: 35
Posts: 613
Actually since there seem to be issues with alot of people and PB, I went ahead and just made the file available on our site. Here is the download link...

http://www.thekillingcrew.com/download.php?view.3
Feelgood is offline   Reply With Quote
Old 02-23-2012, 06:03 AM   #7
xpostalx
 
 
 
Join Date: Jan 2011
Reputation: 6
Posts: 64
Quote:
Originally Posted by Feelgood View Post
Actually since there seem to be issues with alot of people and PB, I went ahead and just made the file available on our site. Here is the download link...

http://www.thekillingcrew.com/download.php?view.3
Thank you very much to go to the trouble that you have! +rep

Unfortunately the .rar seems to be corrupt..
(says 3mb on site but only 949kb downloads,I tested it a few times)

When you have a moment to spare could you please re-upload?
I'd be very grateful
xpostalx is offline   Reply With Quote
Old 02-24-2012, 05:03 PM   #8
Feelgood
 
 
 
Join Date: Feb 2006
Reputation: 35
Posts: 613
Download has been fixed and now works. Install info is on the site in the description.

See you guys online, hopefully.
Feelgood is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2012, 11:35 AM   #9
xpostalx
 
 
 
Join Date: Jan 2011
Reputation: 6
Posts: 64
Cheers, I can confirm this works!

On another note I played in a server for a while left at the start of the next match and no money or stats got saved?
xpostalx is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2012, 04:52 PM   #10
Feelgood
 
 
 
Join Date: Feb 2006
Reputation: 35
Posts: 613
Losing gold is a known bug in the game, sometimes stats as well. Never got fixed, nor will it ever. They dropped support for the game a couple months after it was released. The developer was fired right after the game came out. We never got the SDK tools we were promised either. The website is now gone as well.
Feelgood is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2012, 01:25 AM   #11
xpostalx
 
 
 
Join Date: Jan 2011
Reputation: 6
Posts: 64
Thumbs up Please sticky this thread

Your a champ Feelgood! You've done activisions support work for them! (they really need to get their act together or they will lose alot of fans )
This thread (upload link) should be sticky'd so it doesn't get lost...
xpostalx is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2012, 04:36 AM   #12
Feelgood
 
 
 
Join Date: Feb 2006
Reputation: 35
Posts: 613
I can assure you, after dealing with these guys for years, they honestly could not care less. ETQW wasn't even that old before they dropped the stats server and all servers were no longer ranked. Activision is just plain evil.
Feelgood is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2012, 06:43 AM   #13
Frost.silenec
 
Join Date: Jul 2011
Reputation: 0
Posts: 4
I have installed PB and puted files as you described from link.. http://www.thekillingcrew.com/download.php?view.3 , and still cant connect to servers because game says that PB not running.
Frost.silenec is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2012, 06:49 AM   #14
Frost.silenec
 
Join Date: Jul 2011
Reputation: 0
Posts: 4
sorry my bad, after i`ve download your link.. i must set in settings punk buster enabled, after that everything working, thx for your help
Frost.silenec is offline   Reply With Quote
Old 03-19-2012, 01:36 AM   #15
xpostalx
 
 
 
Join Date: Jan 2011
Reputation: 6
Posts: 64
bumped so not lost... should be stickied
xpostalx is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > T - Z > Wolfenstein series


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 02:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2012, All Rights Reserved.