Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > H - L > Last Remnant, The

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-28-2012, 03:41 AM   #1
Fomortiis
 
Join Date: Apr 2011
Reputation: 0
Posts: 12
Last Remnant Glitch?

Was running around LavaFender and came across the Enlightened Conqueror. Ran up to him to fight him and as it was going through the loading screen there was a loud metallic screech, the game froze momentarily and the screen went black. A few seconds later everything started up again normally and the fight started.

I had planned to FRAPS the fight as it was first time I fought the Enlightened Conqueror, but as my computer's HDD only had 70GB of memory I had to only record the actual combat scenes to save space.

But the main problem was blatantly apparent right off the bat, using Savage IV first turn was a bit suspicious, then after 1 hit he was almost dead meant something was obviously wrong. Then the fact he didn't die was a big give away.

Here is the recording I made, sorry for having to speed it up slightly, it went just over 15 minutes and I couldn't upload.

http://www.youtube.com/watch?v=XzCCJqy7290

This problem happen to anyone else?
Fomortiis is offline  
Reply With Quote
Old 02-28-2012, 07:38 PM   #2
Zloth
 
Join Date: Apr 2009
Reputation: 86
Posts: 564
Well, the normal Conqueror starts flashing at 50% health just to mess with your mind but flashing at 99%?? Yeah, something didn't load right.

Ummm... you attacked with four rabbits and a little girl?
Zloth is offline   Reply With Quote
Old 02-28-2012, 08:16 PM   #3
4moretus
 
Join Date: Apr 2011
Reputation: 0
Posts: 1
Doesn't everyone?? But yeah when looking at the files today I saw that a few files weren't the correct size, so I copied over my back up files to the main directory and it finally works again.

lol, i have 2 accoutns? XD

Last edited by 4moretus: 02-28-2012 at 08:16 PM. Reason: I have 2 accounts!? XD
4moretus is offline   Reply With Quote
Old 02-29-2012, 03:53 AM   #4
TwRecks
 
Join Date: Jun 2010
Reputation: 103
Posts: 335
When you have 5 single units at 9999/999init, including a dual-wielding Irina, you've pretty much voided any expectations of a glitch-free experience. Just sayin'...
TwRecks is offline   Reply With Quote
Old 02-29-2012, 04:24 PM   #5
Fomortiis
 
Join Date: Apr 2011
Reputation: 0
Posts: 12
I used the +9 trainer to drop BR to 1 and have Morale at 100% to help grind them in Ancient ruins, so their HP at 9999 and AP at 999 is legit (to a point), although having 999 AP right off the bat wasn't expected, I usually only get 104 a turn though.

Irina dual wielding was done in-game without any trainer, just edit an ini file and you can change allies equipment in game at will. This was probably a feature used for debugging and probably was going to be released with this feature but it was culled just before shipment.

Last edited by Fomortiis: 02-29-2012 at 04:30 PM.
Fomortiis is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > H - L > Last Remnant, The


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 12:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2012, All Rights Reserved.