Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > All Zombies Must Die

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-15-2012, 03:07 PM   #1
spyre
 
Join Date: Jun 2008
Reputation: 43
Posts: 741
Game crash after going through the first barrier

Is anyone else having an issue where the game crashes after getting the shotgun on the first area and then killing 5 zombies and then going through the barrier?

re-verifying the game on Steam doesn't fix it.
Deleting the game settings folder doesn't fix it.
Running the game in a window doesn't fix it.
Disabling Crossfire doesn't fix it.

7950s in Crossfire
i7 2600K CPU at default speed
8GB 1600 DDR3 RAM
Asus P8Z68-V Pro with 3203 Bios
Windows 7 X64 SP1
8.95 AMD display drivers
Desktop set to 6048 x 1200 and also occurs at 1920 x 1200

Faulting application name: ShippingPC-Bzb2Game.exe, version: 1.0.7748.0, time stamp: 0x4f5dedd6
Faulting module name: ShippingPC-Bzb2Game.exe, version: 1.0.7748.0, time stamp: 0x4f5dedd6
Exception code: 0xc0000005
Fault offset: 0x010664d0
Faulting process id: 0x1eb0
Faulting application start time: 0x01cd02da8657ae1c
Faulting application path: d:\program files (x86)\steam\steamapps\common\all zombies must die\Binaries\Win32\ShippingPC-Bzb2Game.exe
Faulting module path: d:\program files (x86)\steam\steamapps\common\all zombies must die\Binaries\Win32\ShippingPC-Bzb2Game.exe
Report Id: 14604aae-6ece-11e1-99d2-14dae9390220

Last edited by spyre: 03-16-2012 at 08:37 AM.
spyre is offline  
Reply With Quote
Old 03-15-2012, 07:21 PM   #2
Cyndershade
 
Join Date: Mar 2012
Reputation: 0
Posts: 1
Yes, yes I am. Although now that it's happened 1 time. I thought that I'd restart Steam and maybe that'd fix it, cuz hey let's face it, sometimes it does. Now Steam doesn't work either. I have similar stats to your pc as well, only an nVidia graphics chip over Radeon.
Cyndershade is offline   Reply With Quote
Old 03-16-2012, 10:37 AM   #3
Stanith
 
 
 
Join Date: Mar 2012
Reputation: 16
Posts: 49
Hi,

We've only had this issue here when running the client without being connected properly to Steam. Do you happen to have any connectivity issues?

Regards,
Stanith
Stanith is offline   Reply With Quote
Old 03-17-2012, 11:09 AM   #4
spyre
 
Join Date: Jun 2008
Reputation: 43
Posts: 741
I had to disable 2 of my 3 monitors to get the game to work
spyre is offline   Reply With Quote
Old 03-19-2012, 08:40 AM   #5
herf18
 
Join Date: Dec 2010
Reputation: 0
Posts: 1
Same problem

I just got the game, using a laptop and i get the same error when i play. It crashes within seconds, if i'm lucky, a couple minutes.
herf18 is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > All Zombies Must Die


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 01:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.