Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > D - G > F1 2010

Reply
Click here to go to the first staff post in this thread.  
Thread Tools Display Modes
Old 09-27-2010, 03:29 AM   #91
quattroboy
 
Guest
Posts: n/a
I don't understand how I was able to play the game on Saturday, but come Sunday, the freaking thing fails to load after the intro screens. Two error messages, originally when it first stopped working it said that the F1 2010 executable has failed and now I get another message that says something about Secur blah blah cannot blah blah. So I guess the anti theft cr*ppy program is failing to validate my game copy. What utter tosh.

Steam, please fix this within 24hrs or give me my money back!
  Reply With Quote
Old 09-27-2010, 06:15 AM   #92
moodyjones
 
Guest
Posts: n/a
So its now 14:00 on Monday 27/9. Still stuck on preload in the Channel Islands.

I would go and get the game from somewhere else but I have already paid and downloaded the content (twice).
  Reply With Quote
Old 09-27-2010, 07:42 AM   #93
kareemosman
 
Join Date: Aug 2010
Reputation: 1
Posts: 34
I find it so funny, that if I was to download the game illegally, I could be playing by now, but because I bought it, I still can not play!
kareemosman is offline   Reply With Quote
Old 09-27-2010, 10:48 AM   #94
quattroboy
 
Guest
Posts: n/a
Question: What is the best way to protect ourselves from illegal downloads?
Answer: Corrupt our legitimatley purchased software with a program that prevents the legal purchaser from using the software!

Result: Bo**ocks
  Reply With Quote
Old 09-27-2010, 11:34 PM   #95
moodyjones
 
Guest
Posts: n/a
Now (hopefully) playable in Channel Islands, only 4-5 days late. after a 20min defrag which is currently running.
  Reply With Quote
Old 09-29-2010, 08:59 AM   #96
quattroboy
 
Guest
Posts: n/a
Still it crashes during the opening screens, with the same old F12010exe failed message

Any idea's STEAM guys? No point unlocking the game for everyone if the startup error isn't fixed. There'll just be more folk upset that the failes to load up. Please respond and let me and others with this problem, know what is being done to fix it.
  Reply With Quote
Old 09-30-2010, 02:10 AM   #97
quattroboy
 
Guest
Posts: n/a
After deleting the saved games folder, my game now runs OK again.
  Reply With Quote
Old 10-02-2010, 12:03 PM   #98
mikefromcanmore
 
Guest
Posts: n/a
I bought this game on monday the 27th, past the release date. It only said I could preload the game, I assumed this was a minor glitch so I preloaded. After it just said now when the game releases i can play right away. I have tried uninstalling steam, deleting and redownloading, and even several network tricks like connecting to other countries with a proxy to unlock it. I would really like to be able to just play the game. Should I just find a pirated copy on the internet and download that? That way i would be able to play the game.
  Reply With Quote
Old 12-22-2010, 07:03 AM   #99
ravendan30
 
Guest
Posts: n/a
nevermind the unlock what about the game freeze problem?, i cant start a race going only qualy and practice

o.o d%mn this isnt a recent thread 24/09/2010

Last edited by ravendan30: 12-22-2010 at 07:12 AM.
  Reply With Quote
Old 12-22-2010, 04:36 PM   #100
trench
 
Join Date: Jan 2009
Reputation: 0
Posts: 7
game stuck at intro

Game is stuck at Intro - cant do anything except watch Intro.
When Intro ends, it just starts looping. Want to play.

It doesnt give me a place to use the Steam supplied "CD Key"
trench is offline   Reply With Quote
Old 12-23-2010, 05:30 PM   #101
trench
 
Join Date: Jan 2009
Reputation: 0
Posts: 7
I got windows live to pop up , created a windowlive acct.
At windows live, i entered CD Key.
Did the requested update to windows live and still cant play.

One perplexing question - there is like no freakin menu its jsut artifacts of some type. Can watch the movie fine but thats about it.
trench is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2011, 04:37 AM   #102
Brian_Furious
 
Join Date: Jul 2010
Reputation: 0
Posts: 34
Guys, why F1 2010 is not available in Italy?
Brian_Furious is offline   Reply With Quote
Old 06-26-2011, 10:23 AM   #103
M-s-X
 
 
 
Join Date: Jun 2011
Reputation: 0
Posts: 38
Quote:
Originally Posted by Brian_Furious View Post
Guys, why F1 2010 is not available in Italy?
in Russia too
M-s-X is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2011, 10:28 PM   #104
finnerss
 
Guest
Posts: n/a
Dj, could you check my thread about it crashing as soon as it's launched? Win7, have been trying over and over. It would be very appreciated.
  Reply With Quote
Old 03-24-2012, 08:15 AM   #105
Rudmans3
 
Join Date: Feb 2012
Reputation: 0
Posts: 2
Unhappy F1 2010 will not startup

I also select F1 2010 game to play and this happens popup (preparing to start) but, disappears and nothing happens. Do we all have a problem with computer or steam can't start the game? What's up!!
Rudmans3 is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > D - G > F1 2010


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 05:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.