Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > M - P > Might & Magic: Clash of Heroes

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-24-2012, 11:35 AM   #1
Casublett
 
Join Date: May 2009
Reputation: 2
Posts: 18
Strange combat "grid" I can't turn off...

Not sure how I turned it on in the 1st place, but I now have a lined grid covering my battlefield and I can't figure how to turn it off... Any ideas?
Casublett is offline  
Reply With Quote
Old 03-25-2012, 04:55 AM   #2
pptakashi
 
 
 
Join Date: Jul 2010
Reputation: 18
Posts: 102
Quote:
Originally Posted by Casublett View Post
Not sure how I turned it on in the 1st place, but I now have a lined grid covering my battlefield and I can't figure how to turn it off... Any ideas?
Try to press the middle mouse button.... this is usually how to turn on and off the grid...

Does that change anything?
pptakashi is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2012, 08:20 AM   #3
Casublett
 
Join Date: May 2009
Reputation: 2
Posts: 18
Sad to say that didn't turn it off, thx for the attempt tho!
Casublett is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2012, 10:09 AM   #4
Matt Gambler
 
Join Date: Dec 2011
Reputation: 4
Posts: 34
i get the grid when pressing shift, maybe you got capslock on?
Matt Gambler is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2012, 10:13 AM   #5
Casublett
 
Join Date: May 2009
Reputation: 2
Posts: 18
No, it's just forever on there now, with shift, caps lock or none of it...
Casublett is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2012, 02:10 AM   #6
pptakashi
 
 
 
Join Date: Jul 2010
Reputation: 18
Posts: 102
Quote:
Originally Posted by Casublett View Post
No, it's just forever on there now, with shift, caps lock or none of it...
Try to remove the safegame completely (from the folder) and start a new game... see if the grid is still on.

Hope this helps.
pptakashi is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2012, 09:14 AM   #7
eoprtauci
 
Banned
Join Date: Jan 2012
Reputation: 6
Posts: 40
Quote:
Originally Posted by pptakashi View Post
Try to remove the safegame completely (from the folder) and start a new game... see if the grid is still on.
That's not a solution. Maybe he should format the hard drive and reinstall Windows while he's at it.
eoprtauci is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2012, 06:16 PM   #8
pptakashi
 
 
 
Join Date: Jul 2010
Reputation: 18
Posts: 102
Quote:
Originally Posted by eoprtauci View Post
That's not a solution. Maybe he should format the hard drive and reinstall Windows while he's at it.
Well, I am troubleshooting. Has to start somewhere.

I am not suggesting to delete the safegame, just to move it to another folder and then start a new game to see if the grid is still there or not.
pptakashi is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > M - P > Might & Magic: Clash of Heroes


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 12:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.