Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > M - P > Need for Speed series

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-10-2012, 09:48 AM   #1
DonDeal
 
Join Date: Feb 2012
Reputation: 4
Posts: 153
NFS: The Run No Sound During Cutscenes?

Hey guys

Simple question, but a weird problem.

I installed the game, and started playing.

Then I found out that once a cutscene begins, there is no sound. I've done everything to fix it, but even in the computer store they don't know the source of this issue.

They recommended reinstalling the game (Which I had thought of of course, but with Origin it took about 16 hours to install...).

Anybody who might know a solution?


Grtzz
DonDeal is offline  
Reply With Quote
Old 03-27-2012, 01:05 PM   #2
WO Saotome A.
 
 
 
Join Date: May 2011
Reputation: 430
Posts: 1,290
These aren't the forums you're looking for...

But seriously, if you have a dual monitor setup where both monitors have independent sound cards, OR you have more than one sound setup on your system, disable all on windows and restart windows, worked here.
WO Saotome A. is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > M - P > Need for Speed series


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 07:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.