Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > M - P > Nuclear Dawn

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-30-2012, 12:44 PM   #1
Labs
 
 
 
Join Date: Dec 2011
Reputation: 111
Posts: 478
HOLD to sprint?

Anyone knows how to make it so the sprint is not a bloody toggle? (which is incredibly annoying)

It should be an option in-game in the first place. Hold aim got patched in, why not sprinting?

Last edited by Labs: 03-31-2012 at 07:14 AM.
Labs is offline  
Reply With Quote
Old 03-31-2012, 07:48 PM   #2
Enigma314
 
Join Date: Jan 2011
Reputation: 215
Posts: 1,975
I prefer tap to sprint, but it certainly wouldn't hurt to have the option.
Enigma314 is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2012, 03:55 AM   #3
IshmarRelien
 
 
 
Join Date: Dec 2011
Reputation: 0
Posts: 25
Quote:
Originally Posted by Enigma314 View Post
I prefer tap to sprint, but it certainly wouldn't hurt to have the option.
/agree
IshmarRelien is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2012, 10:30 AM   #4
Saijin_Naib
 
Foreign Legion: BoB forum
Volunteer Moderator
Join Date: Feb 2008
Reputation: 675
Posts: 3,458
I'd love the option as well, though I've adjusted to tap to sprint.

Hold iron-sights though, those made my day.
Saijin_Naib is online now   Reply With Quote
Old 04-02-2012, 12:35 AM   #5
Razor273
 
 
 
Join Date: Aug 2008
Reputation: 55
Posts: 728
I've adjusted to the hold to sprint, as other have, but I know at first it was annoying. In the long run though, in my opinion, toggle works better over all.
Razor273 is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2012, 07:31 PM   #6
snivilous
 
 
 
Join Date: Jul 2010
Reputation: 59
Posts: 1,385
Quote:
Originally Posted by Razor273 View Post
I've adjusted to the hold to sprint, as other have, but I know at first it was annoying. In the long run though, in my opinion, toggle works better over all.
What hold to sprint?

snivilous is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2012, 07:32 AM   #7
Enigma314
 
Join Date: Jan 2011
Reputation: 215
Posts: 1,975
its where you hold the key in order to sprint. as opposed to just being able to tap the sprint key
Enigma314 is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2012, 03:59 PM   #8
snivilous
 
 
 
Join Date: Jul 2010
Reputation: 59
Posts: 1,385
Yea I know, I was just messing with Spazzo since he said he adjusted to hold to sprint, but that's not in the game yet
snivilous is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2012, 04:48 PM   #9
Razor273
 
 
 
Join Date: Aug 2008
Reputation: 55
Posts: 728
Yeah. I kinda buggered up with what I wrote. Meant to say adjusted to the toggle sprint, and prefer it now.
Razor273 is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > M - P > Nuclear Dawn


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 11:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2012, All Rights Reserved.