Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > Q - S > Red Orchestra series > Red Orchestra: Heroes of Stalingrad

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-15-2012, 02:42 PM   #1
jpnumber1
 
Join Date: Jul 2011
Reputation: 0
Posts: 19
how do i add bots to my red orchestra 2 dedicated server

how do i do this i cant figure it out
jpnumber1 is offline  
Reply With Quote
Old 04-18-2012, 08:56 AM   #2
tonicer
 
Join Date: Feb 2010
Reputation: 1
Posts: 20
add "?minplayers=X" (X stands for the number of bots you want) without the "" in the "Additional URL variables" field that you can find under http://127.0.0.1:8080/ServerAdmin/current/change

OR

add "?minplayers=X" without the "" to your ro2server.bat.

so it looks something like this "start .\Binaries\win32\ROGame TE-Apartments?minplayers=20 -seekfreeloadingserver"


if you change the .bat you dont have to add that minplayers thing everytime you restart the server.



i hope this helps you and everyone else who wants bots on his dedicated server.

Last edited by tonicer: 04-18-2012 at 09:01 AM.
tonicer is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > Q - S > Red Orchestra series > Red Orchestra: Heroes of Stalingrad


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 08:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2012, All Rights Reserved.