Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > Q - S > Star Ruler

Reply
Click here to go to the first staff post in this thread.  
Thread Tools Display Modes
Old 04-20-2012, 01:50 PM   #16
EmuFarmer
 
Join Date: Jul 2011
Reputation: 0
Posts: 5
Steam got back to me, they said they don't know what's wrong.
EmuFarmer is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2012, 02:06 PM   #17
DoctorDDL
 
Join Date: Apr 2010
Reputation: 5
Posts: 123
Problem remains for me. I get a "Connection timeout" when I try to install the game.
DoctorDDL is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2012, 02:39 PM   #18
pierrick6767
 
Join Date: Jan 2011
Reputation: 1
Posts: 42
i have the same problem here ,please fix it,update required and nothing happen ,
pierrick6767 is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2012, 04:31 PM   This is the last staff post in this thread.   #19
Kassidy
 
Kassidy's Avatar
 
Valve
Join Date: Apr 2012
Reputation: 0
Posts: 2
Star Ruler Install Resolution

This issue should be resolved. Please try re-installing Star Ruler and let us know if you see any further issues. Sorry for inconvenience!
Kassidy is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2012, 05:21 PM   #20
DoctorDDL
 
Join Date: Apr 2010
Reputation: 5
Posts: 123
The issue has been resolved for me. Thanks.
DoctorDDL is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2012, 06:37 PM   #21
Alexspeed
 
Join Date: Aug 2010
Reputation: 23
Posts: 90
Indeed, download works, thank you for fixing it.
Alexspeed is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2012, 07:59 PM   #22
vampireelk
 
Join Date: Jan 2011
Reputation: 7
Posts: 40
Now I can install - but it wont run.

Says launching game then nothing.

This has to do with windows 7 doesnt it...

WHY? Urgh...

edit - fixed it...

Last edited by vampireelk: 04-20-2012 at 08:11 PM.
vampireelk is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2012, 01:34 AM   #23
EyEBURNeR
 
Join Date: Nov 2010
Reputation: 0
Posts: 2
i confirm now i can install and run on W7x64(after manually install the audio AL stuff)
EyEBURNeR is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2012, 02:30 AM   #24
Mekast
 
Join Date: Apr 2010
Reputation: 54
Posts: 746
works fine, thx.
Mekast is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2012, 10:15 AM   #25
justdk
 
Join Date: May 2011
Reputation: 0
Posts: 4
finally got it to work after i clicked oalinst in the steamapps/common/starruler folder. i always got an error before, but after i clicked it, ran it, then ran the game it worked.
justdk is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > Q - S > Star Ruler


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 12:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.