Go Back   Steam Users' Forums > Steam Discussions > Help and Tips

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-30-2012, 03:17 AM   #1
Brimshae
 
Join Date: Dec 2008
Reputation: 21
Posts: 267
Can't get a trade started

Tried to get a trade started a little while ago, but the window refused to load.

I've also had a problem today adding people when searching from the Add Friends button on the bottom of my friends list.

Tried trading in TF2. Tried trading out of TF2. We both tried restarting Steam.

I haven't had this problem in the past, it's more of a recent deal.



Any suggestions here?

Last edited by Brimshae: 04-30-2012 at 03:41 AM.
Brimshae is offline  
Reply With Quote
Old 04-30-2012, 06:00 AM   #2
Satoru
 
 
 
Join Date: Jul 2008
Reputation: 5122
Posts: 10,940
Try deleting everything except the steam.exe and the steamapps folder and restart steam.
Satoru is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2012, 07:48 AM   #3
Brimshae
 
Join Date: Dec 2008
Reputation: 21
Posts: 267
Any suggestions that don't involve downloading a hundred or so gigs of my games?

Last edited by Brimshae: 04-30-2012 at 08:03 AM.
Brimshae is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2012, 07:49 AM   #4
kav2k
 
 
 
Join Date: May 2009
Reputation: 312
Posts: 1,367
That one doesn't.
If you don't touch steamapps subfolder, you game data is safe.
kav2k is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2012, 01:41 AM   #5
not you
 
 
 
Join Date: Nov 2009
Reputation: 74
Posts: 662
ya something is wrong, it shows i have no inventory on another account of mine yet i know i have a copy of L4D2 there
not you is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2012, 10:47 PM   #6
108ricky
 
 
 
Join Date: Feb 2012
Reputation: 34
Posts: 241
any help? I have the same problem
108ricky is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2012, 06:49 AM   #7
Brimshae
 
Join Date: Dec 2008
Reputation: 21
Posts: 267
Quote:
Originally Posted by 108ricky View Post
any help? I have the same problem
I just tested trading last night. Satoru's suggestion seems to have worked.

http://forums.steampowered.com/forum...07&postcount=2

I had to re-categorize all my games, though.

Ah well, at least I was able to get that Strange Shotgun I'd been looking for!
Brimshae is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2012, 04:14 PM   #8
108ricky
 
 
 
Join Date: Feb 2012
Reputation: 34
Posts: 241
Quote:
Originally Posted by Brimshae View Post
I just tested trading last night. Satoru's suggestion seems to have worked.

http://forums.steampowered.com/forum...07&postcount=2

I had to re-categorize all my games, though.

Ah well, at least I was able to get that Strange Shotgun I'd been looking for!
Thanks for the help, do you happen to have chris config? I believe this is the source of the problem
108ricky is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2012, 12:36 AM   #9
Brimshae
 
Join Date: Dec 2008
Reputation: 21
Posts: 267
What is Chris config?
Brimshae is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2012, 09:17 AM   #10
Satoru
 
 
 
Join Date: Jul 2008
Reputation: 5122
Posts: 10,940
Categories are saved locally so unfortunately they get wiped in this process.

For future since categories are notoriously fussy you should save them off once and awhile. this posting outlines what you need to save to restore your categories.

http://forums.steampowered.com/forum...08&postcount=7
Satoru is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Discussions > Help and Tips


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 08:15 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.