Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Call of Duty series > Modern Warfare 3

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-05-2012, 11:32 AM   #1
badcarma478
 
Join Date: Feb 2011
Reputation: 0
Posts: 10
I am having a problem with putting up a Adcanced UAV or anyone that I have to click!

I am having a problem when I am in a game and try to put up a Advanced UAV, EMP or anything that I have to click a button. When I click to start one up it shows the hand trying to start it and I get stuck in it that I get killed. Does anyone know what the problem is?
badcarma478 is offline  
Reply With Quote
Old 05-05-2012, 11:35 AM   #2
MacheteDoesText
 
Banned
Join Date: May 2012
Reputation: 31
Posts: 67
Quote:
Originally Posted by badcarma478 View Post
I am having a problem when I am in a game and try to put up a Advanced UAV, EMP or anything that I have to click a button. When I click to start one up it shows the hand trying to start it and I get stuck in it that I get killed. Does anyone know what the problem is?
Every once in a while I will have the animation get stuck, mostly when I am trying to call in a UAV or a care package. I don't know what causes it, but switching to a weapon then back again fixes it for me.
MacheteDoesText is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2012, 11:38 AM   #3
Theewall
 
Join Date: Oct 2011
Reputation: 40
Posts: 1,731
Quote:
Originally Posted by badcarma478 View Post
I am having a problem when I am in a game and try to put up a Advanced UAV, EMP or anything that I have to click a button. When I click to start one up it shows the hand trying to start it and I get stuck in it that I get killed. Does anyone know what the problem is?
Yup happens to me to. Pretty sure its a glitch
Theewall is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2012, 01:26 PM   #4
Zoidbergs
 
 
 
Banned
Join Date: Jun 2010
Reputation: 29
Posts: 942
Quote:
Originally Posted by badcarma478 View Post
I am having a problem when I am in a game and try to put up a Advanced UAV, EMP or anything that I have to click a button. When I click to start one up it shows the hand trying to start it and I get stuck in it that I get killed. Does anyone know what the problem is?
Happens to me sometimes, just change weapon 1 time and it will work. IW are to damn lazy to fix there game, but are never lazy to screw PC community and take our money. I will laugh hard when CoD series dies xD Everybody at IW will become bums xD
Zoidbergs is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2012, 01:56 PM   #5
Rockstone69
 
Join Date: Apr 2012
Reputation: 3
Posts: 99
Happens to me sometimes as well. I think its because I press two buttons at the same time, witch both bring a kill streak (in my case del and end - I've reassigned the buttons). Switching to secondary mostly does the trick.
But sure, its a destraction that may get you killed.
Rockstone69 is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2012, 04:45 PM   #6
D3@h_W15h
 
Join Date: Feb 2012
Reputation: 14
Posts: 611
Yeah its an issue that I've had for a while now. This should have been fixed by now, but oh well, theyre too lazy.

I wonder when the patch arrives, will it actualy say what its fixing...
D3@h_W15h is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2012, 01:25 AM   #7
PedexReemexDK
 
 
 
Join Date: Jan 2012
Reputation: 21
Posts: 273
It happents to me when i sprint, but ive only used assault/support streaks a very little amount of time
PedexReemexDK is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Call of Duty series > Modern Warfare 3


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 03:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.