Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Botanicula

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-07-2012, 04:42 PM   #1
lukka5
 
Join Date: Jun 2011
Reputation: 0
Posts: 9
Steam Cloud?

Does it have steam coud?
in the steam client says it have but in the store page says it don't. T_T i dont know!
lukka5 is offline  
Reply With Quote
Old 05-07-2012, 05:41 PM   #2
Forsen
 
 
 
Join Date: Jul 2005
Reputation: 33
Posts: 397
I was about to start this very thread.
Forsen is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2012, 06:38 PM   #3
bomiboogie
 
 
 
Join Date: Aug 2011
Reputation: 9
Posts: 96
Quote:
Originally Posted by lukka5 View Post
Does it have steam coud?
in the steam client says it have but in the store page says it don't. T_T i dont know!
I played it on two different computers, yet it doesn't seem to transfer the saved games between them.
bomiboogie is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2012, 06:39 PM   #4
borsdy
 
Join Date: May 2008
Reputation: 133
Posts: 1,315
Some people were having trouble with cloud in tf2 earlier tonight. Maybe try again if you can, boogie?
borsdy is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2012, 07:19 PM   #5
bomiboogie
 
 
 
Join Date: Aug 2011
Reputation: 9
Posts: 96
Quote:
Originally Posted by borsdy View Post
Some people were having trouble with cloud in tf2 earlier tonight. Maybe try again if you can, boogie?
Thanks for the tip, but I played about a week ago, so this can't be the problem.
bomiboogie is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2012, 10:47 PM   #6
Shad0WeN
 
 
 
Join Date: Oct 2009
Reputation: 109
Posts: 998
It's a flash game. I doubt this has cloud support. Machinarium didn't either, although you can sync manually by copying over the save file if you know where to find it
Shad0WeN is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2012, 03:31 AM   #7
bomiboogie
 
 
 
Join Date: Aug 2011
Reputation: 9
Posts: 96
Quote:
Originally Posted by Shad0WeN View Post
It's a flash game. I doubt this has cloud support. Machinarium didn't either, although you can sync manually by copying over the save file if you know where to find it
True.

And beware of cleaning software automatically wiping out Flash Player cache.

(Although I think it was only a problem with Machinarium, and does note exist in Botanicula.)
bomiboogie is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2012, 09:33 AM   #8
borsdy
 
Join Date: May 2008
Reputation: 133
Posts: 1,315
really big sky has cloud :>
borsdy is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2012, 11:51 PM   #9
Shad0WeN
 
 
 
Join Date: Oct 2009
Reputation: 109
Posts: 998
Quote:
Originally Posted by Ratican View Post
Nope - Adobe AIR.

Pedantic I know but I'm one for correct information.
I stand corrected then, good call. Although it makes no difference as far as Steam Cloud and Steam Overlay are concerned...
Shad0WeN is offline   Reply With Quote
Old 07-25-2012, 11:08 PM   #10
mxtomek
 
Join Date: Sep 2009
Reputation: 0
Posts: 149
Lightbulb

It seams ready for steam cloud save games - look propheres - 0 bytest from 100MB.
They make a better location of save games - now in profile folder not flash temporary folder (like in Machinarium).
Maybe someone forgot or was not able yet to finish this. Maybe they fix it in next update.

Also could they add option to browse card's that we found.

I finished game twice. At second time found 119 of 123 cards but i overlooked one from first attempt
mxtomek is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Botanicula


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 06:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.