Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > T - Z > Team Fortress Classic

Thread Tools Display Modes
Old 05-11-2012, 12:55 PM   #16
Join Date: Jul 2010
Reputation: 19
Posts: 35
Originally Posted by redbema View Post
Alright, I just noticed that my ping jumps from 15 to 650 during the "lag spikes." So it has to do with my connectivity.

Is this something on my isp or on me?


wireless or wired? who is your ISP? laptop or desktop?
evil_master is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2012, 03:57 AM   #17
Join Date: Nov 2011
Reputation: 0
Posts: 16
i've had this problem multiple times before, i would constantly get flushed packets while trying to play, not saying this will fix your problem but for me this worked:

i ran steam.exe and tfc.exe on high priority, you can change its running state in the process manager

making sure its in administrative mode probably wouldn't hurt either,

I found it quite annoying that I had to run the game like this just to play it but sure enough it fixed my lagged problems
disgruntledyo is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2012, 06:08 PM   #18
Join Date: May 2012
Reputation: 0
Posts: 10
It fixed itself on its own actually. Thanks for all the help.
redbema is offline   Reply With Quote

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > T - Z > Team Fortress Classic

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

All times are GMT -7. The time now is 05:35 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2015, All Rights Reserved.