Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > Q - S > Red Orchestra series > Red Orchestra: Heroes of Stalingrad

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-24-2012, 11:21 PM   #1
~Stu~
 
Join Date: Nov 2011
Reputation: 0
Posts: 8
Remove my Crosshair, Please...

I played multiplayer a bit today and now I can't get rid of my damn crosshair that popped up in a game. I tried connecting to a realism server to remedy this and it worked for one rifle, but then it went right back to a crosshair for my weapons in single player. I enjoy the essence of realism that they have in this game, but this thing is driving me mad considering that I wasn't playing with one previously. I looked around the forums and options and the internet for a solution but it's been to no avail.

Any help/console command/flame/whatever would be appreciated.
~Stu~ is offline  
Reply With Quote
Old 05-25-2012, 12:21 AM   #2
Pinball99
 
Join Date: Dec 2010
Reputation: 11
Posts: 165
The crosshair is a feature in the Action mode. Try Realism or Classic.
Pinball99 is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2012, 04:10 AM   #3
seriousman
 
Join Date: Dec 2011
Reputation: 7
Posts: 39
any way of get rid of the crosshair in single player??? I would like to practice a bit before entering multiplayer
seriousman is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2012, 05:56 PM   #4
~Stu~
 
Join Date: Nov 2011
Reputation: 0
Posts: 8
Quote:
Originally Posted by Pinball99 View Post
The crosshair is a feature in the Action mode. Try Realism or Classic.
I'm guessing you didn't even read the post.
~Stu~ is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2012, 06:02 PM   #5
da_Bitter_Clown
 
Join Date: Nov 2008
Reputation: 3
Posts: 52
Without launching the game to try it myself, does putting the single-player at a higher difficulty fix it? That's all I got.
da_Bitter_Clown is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2012, 06:09 PM   #6
Sifer2
 
Join Date: Nov 2007
Reputation: 225
Posts: 3,786
Was playing SP earlier to test performance. Played on Hero difficulty, and no cross hair was present. So if you still have one on Hero then that's a bug worth reporting.
Sifer2 is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > Q - S > Red Orchestra series > Red Orchestra: Heroes of Stalingrad


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 08:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.