Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > D - G > GRID

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-31-2012, 02:56 PM   #1
Maboroshi
 
Join Date: Feb 2012
Reputation: 11
Posts: 176
Performance

Nvidia Geforce 560 TI
4GB RAM
AMD Phenom X6 3.6Ghz

---------------------

This specification should run this game very well... However even on the lowest setting it runs in 7FPS!

Does anyone else have this, or has anyone known someone who can fix that terrible error?
Maboroshi is offline  
Reply With Quote
Old 06-02-2012, 05:10 PM   #2
Maboroshi
 
Join Date: Feb 2012
Reputation: 11
Posts: 176
Really? 20 view and not one single answer?

Things look bleak indeed
Maboroshi is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2012, 05:40 PM   #3
Toquinha
 
 
 
Join Date: Mar 2012
Reputation: 43
Posts: 322
Try this or this

or even this

Who knows, could be anything. What's your PSU?
Toquinha is offline   Reply With Quote
Old 06-06-2012, 01:57 PM   #4
Maboroshi
 
Join Date: Feb 2012
Reputation: 11
Posts: 176
500 Watt
Maboroshi is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > D - G > GRID


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 09:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.