Go Back   Steam Users' Forums > Steam Discussions > Suggestions / Ideas

Thread Tools Display Modes
Old 06-30-2012, 12:27 AM   #1
Join Date: Jul 2010
Reputation: 98
Posts: 463
[Bug] Reddit button doesn't work

I don't know why though. The link gets copied just fine into the reddit link form, but after creation the link is nowhere to be found.

This here should link to the screenshot in my gallery, yet it doesn't: http://www.reddit.com/r/DotA2/commen...ts_one_way_to/

edit: or maybe I don't really get how reddit works ... someone explain to me how I can post a screenshot while linking it to dota 2 please.

Last edited by mr.ioes: 06-30-2012 at 12:30 AM.
mr.ioes is offline  
Reply With Quote
Old 06-30-2012, 08:42 PM   #2
Join Date: Oct 2010
Reputation: 48
Posts: 610
I can confirm that you don't get how reddit works. I'll explain things in the comments there.

(long story short, you can't submit both a link and a "description" (aka "self-text"), though you can put the URL in the text)

Last edited by V2Blast: 06-30-2012 at 08:45 PM.
V2Blast is offline   Reply With Quote

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Discussions > Suggestions / Ideas

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

All times are GMT -7. The time now is 05:33 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2015, All Rights Reserved.