Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Alien Swarm

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-24-2012, 05:50 AM   #1
DIMEDROLL
 
Join Date: Apr 2012
Reputation: 6
Posts: 207
Dedicated server Campaign problem

I have a problem with my dedicated server. When players complete a mission of some custom campaign(Tarnor, Comm. Station) and click Next button to go to another mission the server changes level to Cargo Elevator. If the Campaign have only one mission (e.g. Comm. Station, Frosty) at the end players see the Next button instead of Credits button and again proceed to Cargo Elevator. Why?

How to fix this?
DIMEDROLL is offline  
Reply With Quote
Old 07-25-2012, 12:33 AM   #2
goodone
 
 
 
Join Date: Jun 2011
Reputation: 24
Posts: 254
u have troublesome addons on it. or u did some troublesome mods.
goodone is offline   Reply With Quote
Old 07-25-2012, 01:23 AM   #3
DIMEDROLL
 
Join Date: Apr 2012
Reputation: 6
Posts: 207
I have rechecked all non map pack addons and they are fine, there are no identical file names inside them.

I guess this have something to do with save files. E.g. those files that are in "save" directory. I've deleted all those saves and will check if it is fixed.
DIMEDROLL is offline   Reply With Quote
Old 07-25-2012, 03:23 AM   #4
goodone
 
 
 
Join Date: Jun 2011
Reputation: 24
Posts: 254
i doubt savefiles have anything to do with it.

some of ur custom maps is introducing uncommon commands to the server. why not just test it by dismissing all non-mappack addons? icy dawn, per instance, has such problem.
goodone is offline   Reply With Quote
Old 07-26-2012, 04:18 AM   #5
DIMEDROLL
 
Join Date: Apr 2012
Reputation: 6
Posts: 207
I've tried it. Didn't help. BTW, I don't have Icy Dawn on my ded. server. Thanks to Alpha&Omega I know when exactly does it happen. So. It happens only if
asw_default_campaign "campaignName"
is set to non official campaign. Like Lana's Escape.

If you Call Vote and Change Mission to Lana 1 then everything is going fine.

I have SourceMod installed on my server.

All these testings require too much time. So for now I've removed Lana from starting mission. Will get back to it later
DIMEDROLL is offline   Reply With Quote
Old 07-28-2012, 12:18 AM   #6
goodone
 
 
 
Join Date: Jun 2011
Reputation: 24
Posts: 254
maybe the issue happens only with lana. how didn't u notice this before, it's not like ur servers were just deployed?
goodone is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Alien Swarm


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 07:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.