Go Back   Steam Users' Forums > Steam Discussions > Help and Tips

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-27-2012, 09:40 AM   #1
BlueCuda
 
 
 
Join Date: Jul 2012
Reputation: 0
Posts: 5
Graphics Problem in CSS

I am having a problem with the graphics on counter strike source. All of my game settings are set as high as I can get them but console, server select, options menu are all really blurry and almost unable to be read. The same thing happens for motd messages and the shift+tab in-game menu. I have tried reinstalling steam and counter strike source but none of that has helped. Thanks for any help you can give.
BlueCuda is offline  
Reply With Quote
Old 07-28-2012, 06:42 PM   #2
BlueCuda
 
 
 
Join Date: Jul 2012
Reputation: 0
Posts: 5
Anyone?
BlueCuda is offline   Reply With Quote
Old 07-28-2012, 11:26 PM   #3
PELUXA1
 
 
 
Join Date: Dec 2010
Reputation: 1289
Posts: 9,128
Try disabling Anti-Aliasing...

or...

http://forums.steampowered.com/forum....php?t=2598662
PELUXA1 is offline   Reply With Quote
Old 07-29-2012, 01:21 AM   #4
MrFreeman
 
 
 
Join Date: Mar 2008
Reputation: 76
Posts: 459
Really is it that hard to figure forums out ? There is a Help forum and also a Counter Strike Source forum. Makes more sense to post there than in a General Discussion forum. Silly.
MrFreeman is offline   Reply With Quote
Old 07-29-2012, 04:46 AM   #5
pulpfree1
 
 
 
Join Date: Jun 2012
Reputation: 0
Posts: 12
Are you using the right resolution?
pulpfree1 is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2012, 10:34 AM   #6
BlueCuda
 
 
 
Join Date: Jul 2012
Reputation: 0
Posts: 5
I am running 1920 x 1200 (native) and have turn up all the other graphic settings. I tried disabling the anti-aliasing but it doesn't do anything :/
BlueCuda is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2012, 01:15 PM   #7
Smile286
 
Join Date: Oct 2011
Reputation: 147
Posts: 1,642
Try this in console:
mat_motion_blur_enabled "0"
mat_non_hdr_bloom_scalefactor "0"
mat_disable_bloom "1"
mat_bloomscale "0"
mat_hdr_level "0"
mat_hdr_enabled "0
mat_bloom_scalefactor_scalar "0"

If this won't help, try starting the game in DirectX 8.1 mode.
Smile286 is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2012, 05:11 PM   #8
BlueCuda
 
 
 
Join Date: Jul 2012
Reputation: 0
Posts: 5
Tried all of the above and none of it works :/
BlueCuda is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2012, 05:14 PM   #9
Nekomancer
 
 
 
Join Date: Mar 2008
Reputation: 3002
Posts: 16,420
Did you change anything in the video driver? What are your system specs and do you have a screenshot to demonstrate the issue?
Nekomancer is offline   Reply With Quote
Old 08-06-2012, 08:54 AM   #10
BlueCuda
 
 
 
Join Date: Jul 2012
Reputation: 0
Posts: 5
Code:
------------------
System Information
------------------
Time of this report: 8/6/2012, 10:47:11
   Operating System: Windows 7 Professional 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.120503-2030)
           Language: English (Regional Setting: English)
System Manufacturer: Dell Inc.
       System Model: MXG071                          
               BIOS: Phoenix ROM BIOS PLUS Version 1.10 A11
          Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU     T9300  @ 2.50GHz (2 CPUs), ~2.5GHz
             Memory: 4096MB RAM
Available OS Memory: 4094MB RAM
          Page File: 2051MB used, 6135MB available
     DxDiag Version: 6.01.7601.17514 64bit Unicode
When you look at a screenshot everything looks fine so I don't think it would be much help :/
BlueCuda is offline   Reply With Quote
Old 08-06-2012, 01:24 PM   #11
Smile286
 
Join Date: Oct 2011
Reputation: 147
Posts: 1,642
Quote:
Originally Posted by BlueCuda View Post
Code:
------------------
System Information
------------------
Time of this report: 8/6/2012, 10:47:11
   Operating System: Windows 7 Professional 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.120503-2030)
           Language: English (Regional Setting: English)
System Manufacturer: Dell Inc.
       System Model: MXG071                          
               BIOS: Phoenix ROM BIOS PLUS Version 1.10 A11
          Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU     T9300  @ 2.50GHz (2 CPUs), ~2.5GHz
             Memory: 4096MB RAM
Available OS Memory: 4094MB RAM
          Page File: 2051MB used, 6135MB available
     DxDiag Version: 6.01.7601.17514 64bit Unicode
When you look at a screenshot everything looks fine so I don't think it would be much help :/
Upload it anyway. What's your monitor? Did you use DirectX 8.1 mode?
Smile286 is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Discussions > Help and Tips


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 01:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.