Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > H - L > Left 4 Dead 2

Reply
Click here to go to the first staff post in this thread.  
Thread Tools Display Modes
Old 07-24-2012, 03:41 PM   #436
Arrdee
 
 
 
Join Date: Sep 2011
Reputation: 0
Posts: 7
Quote:
Originally Posted by Epikkchikken View Post
I dont know is this is a different problem but every time i launch L4D2 it says

Completing Installtion...0%

then it said i need to install steam service so i clicked install and then steam isnt responding. And that is the basic cycle.
Same is happening to me AFTER deleting "c:\Program Files (x86)\Common Files\Steam\SteamService.exe" which i was told to do at the op. Is there any fix to this? Kinda amazing that this is still around considering the game is 3 years old.
Arrdee is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2012, 05:31 PM   #437
lridium
 
 
 
Join Date: Oct 2007
Reputation: 275
Posts: 3,214
Quote:
Originally Posted by Epikkchikken View Post
I dont know is this is a different problem but every time i launch L4D2 it says

Completing Installtion...0%

then it said i need to install steam service so i clicked install and then steam isnt responding. And that is the basic cycle.
I see this as well and when I let this go for a few minutes it comes back to give me a network error. I think this is due to the server load today. Try back again later or wait for an update, I think this is a game problem (and will be fixed) vice a problem with your specific installation.

Edit: Verified my GCF, tried again to play once the servers came back online, downloaded 4 items and I was good to go.

Last edited by lridium: 07-25-2012 at 07:51 PM. Reason: Updates once servers were running again
lridium is offline   Reply With Quote
Old 07-30-2012, 11:11 AM   #438
poger67
 
 
 
Join Date: Jul 2012
Reputation: 0
Posts: 1
Quote:
Originally Posted by thelastarabic View Post
Can someone help me please. When i launch left 4 dead 2 the box fades and nothing happens no errors I did everything i can. Can someone send me a fix Please!!!!!!!!!!!!!!!I bought this yesterday and it does not work
I'm getting the same thing. "Powered by" screen fades to back about 95% of the way and that's it. No error, no nothing. Task Manager shows Left 4 Dead 2 not responding. It's Win 7/64 all other Steam games run find. Very aggravating.
poger67 is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2012, 11:30 AM   #439
Humi1ity
 
Join Date: May 2011
Reputation: 5
Posts: 14
Quote:
Originally Posted by Happy-Chappy View Post
I dont want to be a p.i.t.a., but there will eventually be an official patch for this right?
Oh look, an optimist!
Humi1ity is offline   Reply With Quote
Old 12-14-2012, 04:44 AM   #440
gaine
 
Join Date: Nov 2009
Reputation: 0
Posts: 37
I also have a problem, L4D2 cannot launch on my new PC:

Specs:
Intel i5-3470 (1155)
ASRock B75H-DGS (LGA1155) Mainboard
Kingston DDR3 PC12800/1600MHZ 4GB
Crucial M4 128GB SSD 2.5" SATA3
W.D 2TB 3.5" SATA 3 HDD
MSI 2GB R7870 TWIN FROZR DDR5 PCI-E
Seasonic M12II Modular 620W 80+

Windows 7
Updated to DirectX 9.0

I tried uninstalling and reinstalling once, and the first page advice, nothing happens.

When I try to launch L4D2, the Steam header bar flickers white for a split second and the L4D2 launch button also flickers once, then that's it.

Any help will be appreciated, if not I guess this will be the end of my L4D2 journey, unless a patch comes out.

Thanks
gaine is offline   Reply With Quote
Old 12-26-2013, 08:55 AM   #441
calima
 
Join Date: Jan 2012
Reputation: 0
Posts: 14
Cant run L4D 2 after install

When I start the game immediately freezes.
And I must only restart computer. What is this, any info ?
Win 8.1
i5-4670K 3.4GHz
Maximus VI
8 GB Ram
560 Ti
calima is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2014, 09:16 PM   #442
Roaming_Romeo
 
Join Date: Oct 2012
Reputation: 15
Posts: 72
My game won't launch. It starts and after the cut scene won't go to Menu. Keep getting - Engine error tab which says
'Cant allocate any server IP Port, tried 2 addresses' message after the opening cut scene.

I have cache verified guys. Why is this constantly happening?

Last edited by Roaming_Romeo: 01-04-2014 at 12:15 AM.
Roaming_Romeo is offline   Reply With Quote
Old 01-04-2014, 12:16 AM   #443
Roaming_Romeo
 
Join Date: Oct 2012
Reputation: 15
Posts: 72
What is there no one on either game or steam end to look after this crap or what? What am I supposed to do?
Roaming_Romeo is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2014, 12:58 AM   #444
.sick'
 
 
 
Join Date: Feb 2010
Reputation: 2
Posts: 22
since this havent been fixed the last years i found out a way to solve the problem with the steamservice.exe messages.

first of all go to your steam folder located in c:\program files\steam. delete all there beside "steamapps" folder and the "steam.exe". dont worry u dont must download all your games again because they are saved in your steamapps folder. now that u deleted everything which belongs to the steam client rightlick on the original steam.exe and run it with admin privileges. now steam should start downloading.
when steam has done his job go to the steam folder again and run steam.exe with admin privileges. dont click any shortcut just use the original steam.exe from c:\programmfiles\steam. all should work fine now again.
.sick' is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > H - L > Left 4 Dead 2


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 02:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.