Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > T - Z > Team Fortress Classic

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-05-2012, 12:42 PM   #1
urban360
 
Join Date: Jun 2009
Reputation: 38
Posts: 512
Nao_hunted render failure.

I've always wondered why the map nao_hunted never works properly. The map loads and you can hear your self spawn and walk around but thats it. Visually the map doesn't work. Texture do not load on to the walls in game but loads fine in nem's bsp veiwer tool. Anyone know why this is? All the other nao_* maps work accept for nao_hunted.
urban360 is offline  
Reply With Quote
Old 08-07-2012, 11:11 AM   #2
urban360
 
Join Date: Jun 2009
Reputation: 38
Posts: 512
I assume no one knows?
urban360 is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2012, 09:45 PM   #3
ZZUBYTTIHS
 
Join Date: Jul 2004
Reputation: 57
Posts: 460
This one worked for me. http://www.mediafire.com/?38lf1tyc34349av I tried it on a local server, I don't have a dedicated server atm to test on. if it still fails disable all your mods/plugins and try again.

EDIT: Try replacing the map in your client maps folder too.
ZZUBYTTIHS is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2012, 03:54 AM   #4
urban360
 
Join Date: Jun 2009
Reputation: 38
Posts: 512
Thanks man. It works. +rep
urban360 is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > T - Z > Team Fortress Classic


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 08:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.