Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > T - Z > Team Fortress 2 > Server Feedback

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-05-2012, 04:46 PM   #1
DrSeptapus
 
 
 
Join Date: Jan 2011
Reputation: 52
Posts: 324
Sourcemod Admin Menu Broke

I was adding the UGC configs to the sourcemod admin menu. I placed the configs in the right place and edited adminmenu_cfgs.txt and all that and then restarted the server. Now when open the admin menu using sm_admin instead of the regular menu coming up, I get a line of text saying "You have a menu, press ESC".

I press escape and sure enough there is a menu, but it doesn't have all the options the other menu had, and if i navigate to the server config submenu, it just closes. Any idea what is going on? re-uploading the previous unaltered adminmenu_cfgs.txt did not resolve the issue.
DrSeptapus is offline  
Reply With Quote
Old 12-11-2012, 06:17 PM   #2
M33CROB
 
Join Date: Jul 2010
Reputation: 213
Posts: 1,096
This would probably be better addressed on their forums.

http://ugcleague.com/files_tf2h.cfm
M33CROB is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > T - Z > Team Fortress 2 > Server Feedback


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 06:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.