Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > D - G > Grand Theft Auto series

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-27-2012, 01:06 AM   #1
Brasco14
 
Join Date: Dec 2010
Reputation: 0
Posts: 1
GTA EFLC can't change graphic details

Hi there, I just recently bought a new PC setup, and I'm unable to change the game's resolution as well as all the other graphic settings. Everything in the graphic settings is set to the most lowest option. I have a Radeon HD7970 card, and have updated to the latest driver. Anyone can help me out? Thank you for your time.
Brasco14 is offline  
Reply With Quote
Old 02-04-2012, 03:55 PM   #2
RokkaMan
 
Join Date: Jun 2009
Reputation: 16
Posts: 263
Bump. Same issue. HD 7970 probably isn't recognised, game is set to the lowest settings possible and there's no apparent way to change them because they're at their 'max' :S.
RokkaMan is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2012, 01:11 AM   #3
BenWah
 
 
 
Join Date: Jul 2009
Reputation: 151
Posts: 662
1) rename paul.dll to paul.old

2) right click game in steam library, select properties.
Click button labled "set launch options"

enter this:
-norestrictions -nomemrestrict
BenWah is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2012, 09:25 AM   #4
Wez
 
Join Date: May 2010
Reputation: 0
Posts: 7
same problem here!!

i keep trying this i changed the paul.dll to paul.old

done right click game in steam library, select properties.
Click button labled "set launch options"

entered -norestrictions -nomemrestrict and nothing happens??

Please help me its doing my head in says i have 3072mb but wont let me use it
Wez is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2012, 09:56 AM   #5
Wez
 
Join Date: May 2010
Reputation: 0
Posts: 7
sorry me being a noob. work fine thanks.

to anyone else with this issues just do as above boot the game and change settings
Wez is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2013, 03:23 AM   #6
jaycob
 
 
 
Join Date: Jun 2009
Reputation: 16
Posts: 85
Thanks for the fix.
jaycob is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2013, 04:10 AM   #7
Devlin
 
 
 
Join Date: Dec 2011
Reputation: 2
Posts: 68
Question

Quote:
Originally Posted by BenWah View Post
1) rename paul.dll to paul.old

2) right click game in steam library, select properties.
Click button labled "set launch options"

enter this:
-norestrictions -nomemrestrict
I'm having a problem with the above fix.
I renamed the file.
I right click on the the game ( I guess you mean GTAIV.exe)
Select properties but no 'set launch options' button appeared .

Windows 7 Home Premium
Nvidia GTX650 card
Devlin is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > D - G > Grand Theft Auto series


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 02:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2012, All Rights Reserved.