Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > D - G > DogFighter > Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-24-2011, 03:55 AM   #31
Solav
 
Join Date: Apr 2010
Reputation: 5
Posts: 75
No files with GFX ending present. Hopefully you'll manage to reproduce this on your win 7 x64 bit install.
Solav is offline   Reply With Quote
Old 03-24-2011, 08:30 AM   #32
BrendanDW
 
BrendanDW's Avatar
 
Dark Water Studios
Join Date: Jun 2010
Reputation: 27
Posts: 37
@Solav.

Test Box: http://imgbin.org/index.php?page=image&id=3673
Win 7 (6.1 Build 7600)
64-bit
Intel i7 CPU 920 @ 2.67 (8 CPUs) ~ 2.8Ghz
6GB Ram

ATI Radeon HD 5500 Series
Driver File Version: 8.17.0010.1065 (English)
Driver Version: 8.821.0.0
Driver Date/Size: 1/26/2011

Fresh clean install. DogFighter loads and plays.
Install / Uninstall / Re-install. DogFighter loads and plays.

So no problems encountered yet.

What I'd like to do next is diff the SWF file on your computer with the version we push out in our updates. Anyone having this problem, please email through the following file:

Quote:
steam\steamapps\common\dogfighter\packages\dogfigh terv1\flash\dogfighterui.swf
to info [ a t ] dark-water-studios.com
subject: stuck at main menu - SWF attached.

include your runtime.log and dxdiag.txt also.

Brendan.

__________________
Software Engineer, Dark Water Studios.

Last edited by BrendanDW: 03-24-2011 at 08:32 AM.
BrendanDW is offline   Reply With Quote
Old 03-24-2011, 11:23 AM   #33
Solav
 
Join Date: Apr 2010
Reputation: 5
Posts: 75
Files emailed as requested. The patch today didn't change anything by the way.
Solav is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2011, 02:13 AM   #34
mooTV
 
mooTV's Avatar
 
Dark Water Studios, Ltd.
Join Date: Feb 2010
Reputation: 212
Posts: 336
This is our last major issue so this now has our full attention.
mooTV is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2011, 06:51 AM   #35
Solav
 
Join Date: Apr 2010
Reputation: 5
Posts: 75
Appreciate the effort. E-mailing with Brendan as we speak (write).
Solav is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2011, 07:00 AM   #36
mooTV
 
mooTV's Avatar
 
Dark Water Studios, Ltd.
Join Date: Feb 2010
Reputation: 212
Posts: 336
Cool.
Hope he can sort it for you.
mooTV is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2011, 09:18 PM   #37
zingar
 
 
 
Join Date: Nov 2009
Reputation: 1
Posts: 273
any updates on this?

im having the same issue running on windows xp prof 32 bits, video card is ati 4870.
tried everything i saw here: updating video card drivers, installing the new flash players (wasnt sure which version so i installed both, the version for IE and the version for the other browsers). re downloaded the game and made sure there were no files with the GFX extension.
also ran the game using those commands that make it run windowed 800*600 but the same thing happened

thanks in advance
zingar is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2011, 06:53 AM   #38
BrendanDW
 
BrendanDW's Avatar
 
Dark Water Studios
Join Date: Jun 2010
Reputation: 27
Posts: 37
@zingar

Thanks for the post - I believe you are the first non-Win7 (64 bit) user to experience this problem, and hopefully you'll offer some more clues.

So can you try and run the game, and then shut it down. and pastebin the runtime.log file, as well as your dxdiag output. and an imagebin of your view of the main menu (or however far you get into the game).

and the usual questions.
Anything *special* running in the background?
Any special configuration (e.g. SLi, overclocking).

Thanks,
Brendan.

__________________
Software Engineer, Dark Water Studios.
BrendanDW is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2011, 11:39 AM   #39
zingar
 
 
 
Join Date: Nov 2009
Reputation: 1
Posts: 273
thanks for the fast reply. im not at home ATM but ill post those logs as soon as i get home

and nope nothing special, no overclocking or anything

edit:

okay heres the Runtime.log http://pastebin.com/kk5pwwXw
heres dxdiag http://pastebin.com/1NShwiqQ

heres the picture using 800*600 and windowed
http://imageshack.us/photo/my-images/585/77162418.jpg/

you can see the cursor there but if i move my mouse it dissapears. the game doesnt respond at all i cant do anything, to close it i have to kill the process with the task manager.

by they way my system language is spanish

thanks!

Last edited by zingar: 06-08-2011 at 07:50 PM.
zingar is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2011, 05:10 AM   #40
BrendanDW
 
BrendanDW's Avatar
 
Dark Water Studios
Join Date: Jun 2010
Reputation: 27
Posts: 37
Hi guys,

0. In your DogFighter/packages/DogFighterV1/profiles directory there should be a single file, menu.cfg. If you copy and paste it (to the same directory) and rename the copy, to match your Steam name, e.g. mine is NAME.cfg and run DogFighter.

If it works, great.

If it doesn't, check the runtime.log file, and look for a line with the following:

[DEBUG-CHECKPOINT] CFileManager_Win32::getBundleUniformedPath() pSrc = dogfighterv1\profiles\ <YOUR STEAM NAME HERE>.cfg

and make sure that the name of the file that was trying to be loaded matched the name you set the newer CFG file to.

If that changes nothing, then try the next step...

1. Run memTest on your computers. You can download it for free, burn it to CD/DVD and its bootable. It takes maybe 30 minutes to run through and it validates that your physical memory is all in order.

http://www.memtest.org/#downiso


Let me know the results of both tests.

Brendan.

__________________
Software Engineer, Dark Water Studios.
BrendanDW is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2011, 02:32 PM   #41
zingar
 
 
 
Join Date: Nov 2009
Reputation: 1
Posts: 273
tried the first 2 steps but it didnt work :/

i had 3 lines with "[DEBUG-CHECKPOINT] CFileManager_Win32::getBundleUniformedPath() pSrc = dogfighterv1\profiles\ <YOUR STEAM NAME HERE>.cfg" one still had the menu.cfg on it instead of the file i created so i modified it

couldnt run the memtest since ive been without a cd drive for years now
but i got plenty of games so i dont think this is the case

anyways dont worry about it i can still play it on another pc, if you can think of something else though please share it

thanks a lot
zingar is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2012, 03:51 AM   #42
Solav
 
Join Date: Apr 2010
Reputation: 5
Posts: 75
Got it working btw, by buying new hardware Now finally playing the game after 1,5 year++
Solav is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > D - G > DogFighter > Support


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 10:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2015, All Rights Reserved.