Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Borderlands

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-24-2010, 09:38 AM   #16
sagar
 
Guest
Posts: n/a
borderlands crashes at random intervals

hi everybody

i suffered this problem few weeks ago.
i played this game 6 months ago, and completed both the secret armory and zombie island, and never suffered any problem.
few weeks ago i download the mad moxxi's underdone riot. to play this dlc i have to update game to v1.3. i download the update and update the game.

from this day i started to suffer crashing problem.
yesterday i download the v1.4 update also and update game but nothing works. so i delete the game and reinstall it but not install update and i play more than 4 hours and game didn't crash.

so my opinion on this problem is try not to update ur game and see. and tell me even though ur getting a same problem or not.

thank you
  Reply With Quote
Old 01-17-2011, 09:09 AM   #17
PWNZOR666
 
Guest
Posts: n/a
I have a similar error. Instead of launching from Steam, try navigating directly to Borderlands.exe and launching it manually (located in [Steampath]\steamapps\common\borderlands).
  Reply With Quote
Old 02-25-2011, 07:59 AM   #18
Blutspender
 
 
 
Join Date: Aug 2009
Reputation: 135
Posts: 1,508
I'm getting the "General Protection Fault!"-Error here too.
I own the Borderlands: GotY (All DLCs).
Error-Screen: http://www.abload.de/img/errorntt5.jpg

Things I already tried:
-Verifying integrity of game cache (didn't help)
-Defragmenting cache files (didn't help)
-Re-Installing (after that, Borderlands works for about two hours and then shows me the error again and again)
-Re-Installing Nvidia Drivers (didn't help)
-Re-Installing PhysX (didn't help)
-Running it with only one core (didn't help)
-Running it without Steam (with only the Borderlands.exe) (didn't help)

My System:
Video Card: NVIDIA GeForce GTX 470
CPU: Intel Core i5 CPU 760 @ 2.80GHz (4 CPUs), ~2.8GHz
RAM: 4096 MB
OS: Windows 7 Ultimate 32-bit
MoBo: GIGABYTE P55-USB3

I hope you can help.
Thanks in advance.

Last edited by Blutspender: 02-25-2011 at 08:09 AM.
Blutspender is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2011, 02:57 AM   #19
DaMuncha
 
Join Date: Nov 2010
Reputation: 11
Posts: 74
(Filename not found.)
(Filename not found.)
(Filename not found.)
(Filename not found.)
(Filename not found.)
(Filename not found.)
(Filename not found.)
(Filename not found.)
(Filename not found.)
(Filename not found.)

Boooo!
DaMuncha is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2011, 12:50 PM   #20
Blutspender
 
 
 
Join Date: Aug 2009
Reputation: 135
Posts: 1,508
I tried running it in administrator mode and it worked: No General Protection Fault-Errors anymore.
Blutspender is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2011, 01:17 PM   #21
HomerSimpson
 
Guest
Posts: n/a
I had the same but first time i thought it said Vault.
and i thought i finished the game so badass the vault imploded...
i fixed it somehow, forgot how though.
  Reply With Quote
Old 03-05-2011, 11:07 AM   #22
Blutspender
 
 
 
Join Date: Aug 2009
Reputation: 135
Posts: 1,508
Quote:
Originally Posted by HomerSimpson View Post
I had the same but first time i thought it said Vault.
and i thought i finished the game so badass the vault imploded...
i fixed it somehow, forgot how though.
Guess you got hit by the general protection of the vault.
Blutspender is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2011, 05:53 PM   #23
hool10
 
Join Date: Sep 2007
Reputation: 4
Posts: 58
I have the exact same error. 2K tech support won't contact me back and their official forums are no better: http://gbxforums.gearboxsoftware.com...98#post2216798 IMO the only thing to get their attention is reporting them to the BBB (Better Business Bureau).
hool10 is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2011, 02:30 AM   #24
Draco221
 
Join Date: May 2009
Reputation: 0
Posts: 26
Ok i have the same issue like many people here ... it worked fine for ages no problems didn't play it for around 6 months come to play it and *poof* can't start up General Protection Fault. Borderlands.exe filename not found (yet it's there) and then it says the same again diferent location though and then it tells me a system32 file is not found. Yet that is also there. My computer is more than powerful enough to play the game HOWEVER i have heard that if you own XP (like me) and/or and 32-bit operating system (like me also) alot of games tend not to run like they should. Borderlands may be one of them)

Other Games i have had problems with that have been "Hard to fix":
- Killing Floor
- Left 4 Dead
- Blacklight: Tango Down (Can never get it to work as it says incorrect CD key) **AND IT ISN'T**
- Medal of Honour: Single Player (Don't buy it it's a poor version of MW2) **AND MW2 ISN'T BRILL**
- Fallout 3 GOTY (All DLC's come with) **AND AFTER AN HOUR OF PLAYING IT DIDN'T EVEN RECOGNISE I OWNED THE DLC'S**
- Zero Gear (Although thats probobly my internets fault)
- Worms Reloaded (Doesn't work on MultiPlayer for me ... )
Draco221 is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2011, 12:47 AM   #25
Latharion
 
Join Date: Mar 2009
Reputation: 310
Posts: 419
This sounds suspiciously like a SecuROM problem. While I don't have a solution, checking their website might shed some light on the issues. I have read about a SecuROM update that is available on their website, though I have yet to try it. Anyone willing to give it a go?
Latharion is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2011, 03:59 PM   #26
hool10
 
Join Date: Sep 2007
Reputation: 4
Posts: 58
Quote:
Originally Posted by Blutspender View Post
I tried running it in administrator mode and it worked: No General Protection Fault-Errors anymore.
I actually tried this last night and it worked as well. I AM the admin though as I have UAC off meaning everything will run in admin mode. Deliberately right-clicking on the app and clicking "Run as Admin" made my GPF error go away. Poorly coded game if that really was the reason to fix it. Bad part now is I can't run the game with Steam.

Is there a launch code to put into Steam so I run the program as admin?
hool10 is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2011, 01:45 AM   #27
Lordcontaminus
 
 
 
Join Date: Aug 2010
Reputation: 285
Posts: 939
I installed the latest Microsoft Visual C++ and it fixed it for me on Win7 x64.
Lordcontaminus is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2011, 03:45 PM   #28
hool10
 
Join Date: Sep 2007
Reputation: 4
Posts: 58
Quote:
Originally Posted by hool10 View Post
I actually tried this last night and it worked as well. I AM the admin though as I have UAC off meaning everything will run in admin mode. Deliberately right-clicking on the app and clicking "Run as Admin" made my GPF error go away. Poorly coded game if that really was the reason to fix it. Bad part now is I can't run the game with Steam.

Is there a launch code to put into Steam so I run the program as admin?
Actually this DID NOT fix the problem and it still persists. Game is unfixable due to shoddy dev's.
hool10 is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2011, 11:09 AM   #29
Blutspender
 
 
 
Join Date: Aug 2009
Reputation: 135
Posts: 1,508
Launching in administrator mode will make the main game more playable, I get much less GPF-Errors. Anyways, as I am through the main game now, I have to experience that this does not apply to the DLCs: It crashes as much as without admin-mode. That combined with the bad save/load-system makes the DLCs unplayable.
Blutspender is offline   Reply With Quote
Old 03-16-2011, 03:09 PM   #30
hool10
 
Join Date: Sep 2007
Reputation: 4
Posts: 58
Quote:
Originally Posted by Blutspender View Post
Launching in administrator mode will make the main game more playable, I get much less GPF-Errors. Anyways, as I am through the main game now, I have to experience that this does not apply to the DLCs: It crashes as much as without admin-mode. That combined with the bad save/load-system makes the DLCs unplayable.
Pretty much the same for me as well. I made it like 1/2 way through the main game and then it just started crashing. I rushed through the missions before the next crash and finally got to the end. Sometimes on a re-install the game would not crash for like 2 hours and I got lucky. I'm at the end of Dr. Ned island and it's just crashing 15min in all the time.
hool10 is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Borderlands


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 03:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.