Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Call of Duty series > Modern Warfare

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-24-2010, 08:32 PM   #1
Infern0
 
Guest
Posts: n/a
ERROR: Could not find zone 'code_pre_gfx.ff'

Opted in to the Beta, MW2 started updating slowly, then I read about the issues, and opted out. Updated MW2 on the old Steam, and now I get that error when I try to play.
 
Reply With Quote
Old 02-24-2010, 10:44 PM   #2
undrcvrkiller
 
Banned
Join Date: Feb 2010
Reputation: 0
Posts: 48
i have no problem with the beta on win 7 64 bit. i did have to dl the entire game tho but i got 1.5 mbs constant whole time i dl it. then i had interupted its dl with a restart and when i luanched the game i got an error so i just verified the files and then np played all night. like the sleekness of the new ui too.

edit: it was the same error your getting now tho try going to game libraries and right click on game and verify the files
undrcvrkiller is offline   Reply With Quote
Old 02-24-2010, 11:25 PM   #3
L4aYeR GuN
 
 
 
Join Date: Feb 2010
Reputation: 17
Posts: 670
Quote:
Originally Posted by undrcvrkiller View Post
i have no problem with the beta on win 7 64 bit. i did have to dl the entire game tho but i got 1.5 mbs constant whole time i dl it. then i had interupted its dl with a restart and when i luanched the game i got an error so i just verified the files and then np played all night. like the sleekness of the new ui too.

edit: it was the same error your getting now tho try going to game libraries and right click on game and verify the files
I've just done the same,but i had the disks and no problems yet with game useing vista 32bit but have to use ie8 to write and nav the forums maybe its best to wait for a proper update than use a beta?
L4aYeR GuN is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2010, 02:08 PM   #4
Infern0
 
Guest
Posts: n/a
Verified game cache, it said 90-something files were messed up, and is now downloading them. I left it on overnight because it seemed like a big download (I have a slow connection, and get 160 kbs max), and just now, it's at 54%.

Sucks that the beta would do something this ridiculous.
  Reply With Quote
Old 08-21-2010, 07:15 AM   #5
chzydeath
 
Guest
Posts: n/a
Angry

lol im having same problem worse part is tho that i ALREADY had the en game(dont no if any1 else who posted had it already) and it was working fine be4...
  Reply With Quote
Old 12-19-2011, 10:03 AM   #6
mpsmi
 
Join Date: Dec 2011
Reputation: 0
Posts: 3
zone code

This was working fine now cant get into game at all. I didn't even buy it via steam. No one can come up with a decent solution its crap. I object to programs like steam taking over my games without my ok
mpsmi is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Call of Duty series > Modern Warfare


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 01:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.