Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Borderlands

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-11-2010, 10:39 AM   #1
sweetbeard
 
Join Date: Sep 2009
Reputation: 54
Posts: 754
Will someone delete my Knoxx quests plz!

I am using willowtree to delete all my knoxx quests so I can replay them but it keeps making my game unbootable.


will someone knowledgeable reset my quests so it is like I never played the new dlc?

I can send gamefiles.
sweetbeard is offline  
Reply With Quote
Old 03-11-2010, 11:59 AM   #2
jiminator
 
Join Date: Feb 2009
Reputation: 389
Posts: 3,393
redo in the alternate playthrough. or if you want to go through knoxx you get 3 opportunities. if you have not done it 3 times keep doing missions until you get another chance. at that point you won't want to complete the mission. crawmermax can be done multiple times, right after the other, just make sure he dies in different spots to make sure you don't mix up the loot.
jiminator is offline   Reply With Quote
Old 03-11-2010, 12:15 PM   #3
airblad3
 
 
 
Join Date: Dec 2004
Reputation: 70
Posts: 1,606
Quote:
Originally Posted by sweetbeard View Post
I am using willowtree to delete all my knoxx quests so I can replay them but it keeps making my game unbootable.


will someone knowledgeable reset my quests so it is like I never played the new dlc?

I can send gamefiles.
Hi sweetbeard!
airblad3 is offline   Reply With Quote
Old 03-11-2010, 12:57 PM   #4
sweetbeard
 
Join Date: Sep 2009
Reputation: 54
Posts: 754
Quote:
Originally Posted by airblad3 View Post
Hi sweetbeard!
YO!


And my 3rd playthru of the armory is glitched and willowtree is not letting me reset it!

I have "get loot" checked off in the x-mas mission even though I haven't killed any prisoners.. darn online modders..
sweetbeard is offline   Reply With Quote
Old 03-11-2010, 01:38 PM   #5
LDB
 
Banned
Join Date: Mar 2010
Reputation: 0
Posts: 31
Quote:
Originally Posted by sweetbeard View Post
I am using willowtree to delete all my knoxx quests so I can replay them but it keeps making my game unbootable.


will someone knowledgeable reset my quests so it is like I never played the new dlc?

I can send gamefiles.
Quote:
Originally Posted by sweetbeard View Post
YO!


And my 3rd playthru of the armory is glitched and willowtree is not letting me reset it!

I have "get loot" checked off in the x-mas mission even though I haven't killed any prisoners.. darn online modders..
sorry you screwed up your game files. sounds like you might need to reinstall the game.


Third party programs... "Use at your own risk"
LDB is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Borderlands


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 04:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.