Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > D - G > Grand Theft Auto series

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-13-2010, 10:31 AM   #1
M4nkoRid3r
 
Join Date: Oct 2009
Reputation: 60
Posts: 543
Activation process has been terminated

The SERIAL was not found in the database. Most likely the SERIAL has been entered incorrectly.


Manual activation says my serial is invalid too. Maybe it is >.>

Anyone else have this problem?

I know I'm doing it right, please fix! I have the greatest urge to GTA for some reason.
M4nkoRid3r is offline  
Reply With Quote
Old 04-13-2010, 10:33 AM   #2
HuNTi2k9
 
 
 
Join Date: Feb 2010
Reputation: 2
Posts: 62
Same problem here...
FIX IT ROCKSTAR!!!!
HuNTi2k9 is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2010, 10:35 AM   #3
Sanijs
 
Guest
Posts: n/a
Same here!
  Reply With Quote
Old 04-13-2010, 10:37 AM   #4
boozebeard
 
Guest
Posts: n/a
Same problem although if I press cancel it takes me into the game anyway ¦B
  Reply With Quote
Old 04-13-2010, 10:38 AM   #5
WaTTacK
 
Guest
Posts: n/a
same problem here! they both fail the "automated" and the manual verification!
  Reply With Quote
Old 04-13-2010, 10:41 AM   #6
Cyborgmatt
 
 
 
Join Date: Jul 2003
Reputation: 227
Posts: 510
Same problem here.
Cyborgmatt is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2010, 10:42 AM   #7
Commander_Shran
 
Guest
Posts: n/a
Same here, it started right after steam updated my gta for the steam release of liberty city add-ons..
  Reply With Quote
Old 04-13-2010, 10:42 AM   #8
Redirect Left
 
 
 
Join Date: Sep 2009
Reputation: 12
Posts: 232
Just skip it for now, i think it relates to the new Episodes From Liberty City stuff. (Load game, and if you get same as me, you'll have a choice between IV & EfLC, despite not pre-ordering it..)
Redirect Left is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2010, 10:42 AM   #9
M4nkoRid3r
 
Join Date: Oct 2009
Reputation: 60
Posts: 543
Quote:
Originally Posted by boozebeard View Post
Same problem although if I press cancel it takes me into the game anyway :P
Aye, I was hasty.

SP is fine, MP doesn't work. Maybe we need to give the GFWL/RGSC system time to think? Authentication servers would have the problem though, I'm not sure how reliant they are (RGSC & auth servers) on each other now...
M4nkoRid3r is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2010, 10:50 AM   #10
H4wkeye998
 
 
 
Join Date: Jul 2008
Reputation: 77
Posts: 550
Same here :3
H4wkeye998 is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2010, 10:50 AM   #11
Psyked
 
Join Date: Feb 2009
Reputation: 2
Posts: 17
Same here.. WTF!
Psyked is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2010, 10:52 AM   #12
bernhard
 
Join Date: Feb 2009
Reputation: 1
Posts: 23
I also can't activate my copy!
bernhard is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2010, 10:57 AM   #13
tecmirC
 
 
 
Join Date: Mar 2007
Reputation: 22
Posts: 212
Good job Rockstar, thanks for nothing!
tecmirC is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2010, 10:58 AM   #14
xblade2k7
 
Guest
Posts: n/a
same problem here, imposible activate my game via securom steam. help plz
  Reply With Quote
Old 04-13-2010, 11:00 AM   #15
welsh1116
 
Join Date: Apr 2010
Reputation: 0
Posts: 4
having the same thing as you all
welsh1116 is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > D - G > Grand Theft Auto series


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 01:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.