Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > D - G > Grand Theft Auto series

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-18-2010, 05:19 PM   #1
Omiyage
 
Join Date: Oct 2009
Reputation: 56
Posts: 147
Red face [TBoGT] Loading Screen Freeze

My game was running normally all the way trough TLaD but when i started playing TBoGT and got to the fight club mission , Momma's Boy, im having a bug that everytime i finish the mission the game freezes on the loading screen.

It only happened on this mission so far. It happens if I take the dive on the third fight, right after the cutscene it freezes. If I do beat the 3 guys after, then the loading screen stays on until I die in the fight with Santos, then the game starts working again after they send me to the hospital and fail the mission.

I've spent 2 hours lookin around the internet for a fix but didn't find any... I've tried patching the game to version 1.1 and nothing changed, I've tried deleting my auto-save files and still nothing...

Can anyone help me?
Omiyage is offline  
Reply With Quote
Old 04-18-2010, 07:10 PM   #2
element2586
 
Guest
Posts: n/a
same here

mine is doing the same exact thing .i tryed to mod the game the other day and was unsuccesful,so i guess it isnt that.i tryed reinstalling and varifing but nouthing steams to work .if anyone knows how to fix this it would be much appricated

Last edited by element2586: 04-18-2010 at 07:13 PM.
  Reply With Quote
Old 04-19-2010, 08:56 AM   #3
Omiyage
 
Join Date: Oct 2009
Reputation: 56
Posts: 147
I've sent an email to Rockstar support, but still nothing... Can anyone help?
Omiyage is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2010, 05:59 PM   #4
element2586
 
Guest
Posts: n/a
i have sent them a email aswell.hope someone finds out soon :
  Reply With Quote
Old 04-19-2010, 07:37 PM   #5
element2586
 
Guest
Posts: n/a
download

i called the RS Techsupport line and they said it sounds like a file was currupted when we downloaded it from steam.he said to redownload it.i already tryed reinstalling it and that did not work. is it possible to redownload it from steam or is installing it and downloading it the same thing
  Reply With Quote
Old 04-20-2010, 06:52 AM   #6
Omiyage
 
Join Date: Oct 2009
Reputation: 56
Posts: 147
yea i got to a point in the story where you can't progress without that mission.... stuck until I can figure comething out...
Omiyage is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2010, 06:53 AM   #7
KubanitoS
 
 
 
Join Date: Dec 2008
Reputation: 446
Posts: 2,867
Same here...
KubanitoS is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2010, 08:44 AM   #8
element2586
 
Guest
Posts: n/a
its probley the stupidest reason its not working ,it always it.
  Reply With Quote
Old 04-20-2010, 02:54 PM   #9
element2586
 
Guest
Posts: n/a
cheats

i jus read somewhere that cheat codes where the reason, the post was on yahoo and was posted to years ago about a vlad mission, but is sounds like what our problem is. i used cheats in mine im going to restart without them and see what happens.i think it is aleast worth a shot. ill keep ya updated

Last edited by element2586: 04-20-2010 at 02:57 PM.
  Reply With Quote
Old 04-20-2010, 02:55 PM   #10
element2586
 
Guest
Posts: n/a
http://answers.yahoo.com/question/in...2185056AAVa2JG
  Reply With Quote
Old 04-20-2010, 03:45 PM   #11
element2586
 
Guest
Posts: n/a
no.game without cheats did not work.
  Reply With Quote
Old 04-21-2010, 09:25 AM   #12
Omiyage
 
Join Date: Oct 2009
Reputation: 56
Posts: 147
Well, I've recently tried the mission with the textures set to high and the Loading Freeze ocurred after the first cutscene, when you are supossed to follow Santos. So I reset the textures to Low and Medium and the game worked until that previous problem of freezing after the fights... It must be related somehow, maybe the texture files are corrupted... I wonder if theres a way of dowloanding only this missions files somehow....
Omiyage is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2010, 09:41 AM   #13
Omiyage
 
Join Date: Oct 2009
Reputation: 56
Posts: 147
Quote:
Originally Posted by element2586 View Post
I never used cheats on my game...
Omiyage is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2010, 10:18 AM   #14
KubanitoS
 
 
 
Join Date: Dec 2008
Reputation: 446
Posts: 2,867
It is a bit sad, that there isn't any official answer to this issue from Rockstar, I mean they have a Steam Forum account, they could say a simple "we'll look into this" or something and everyone would feel OK...
KubanitoS is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2010, 01:26 PM   #15
lilspooky
 
Join Date: Oct 2008
Reputation: 0
Posts: 164
Same problem here too.
lilspooky is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > D - G > Grand Theft Auto series


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 08:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.