Go Back   Steam Users' Forums > Steam Discussions > Help and Tips

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-03-2010, 05:43 PM   #1
r3dl
 
Guest
Posts: n/a
Unhappy Keyboard problem in CS 1.6

I recently re-installed my computer, and after that when I installed Steam and Counterstrike 1.6 again something strange happens when I go in game. Every time I want to crouch(CTRL) and move back(S) at the same time the Main menu pops up from out of no where its like a fast command but in CS instead of Windows, it has never happend before and I do not have any clue to what I should do. And its kinda annoying when you play.

Please if someone knows, help!

And by the way, I have reinstalled Steam twice and switched keyboards but its still the same problem.
 
Reply With Quote
Old 06-03-2010, 05:45 PM   #2
Tenkari
 
Join Date: May 2010
Reputation: 10
Posts: 602
I would suggest remapping your crouch key to shift or another button and see if the problem persists.
Tenkari is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2010, 05:48 PM   #3
r3dl
 
Guest
Posts: n/a
The thing is that does not work, because I need to have something on CTRL and everything that I bind to CTRL gets the same way. As I said, its like im pushing a fast commando in say... Word or something, but instead it happens in CS.
  Reply With Quote
Old 06-03-2010, 05:53 PM   #4
Tenkari
 
Join Date: May 2010
Reputation: 10
Posts: 602
why do you need something on CTRL to play the game? there are plenty of keys on the keyboard, and if you have a multi-button mouse you can use those as well, in case you didnt know, there are 3 functions of the mousewheel, the up/down and you can click it like a regular button.

I dont know if this is a steam related issue, does it only happen in one server or all of them?
Tenkari is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2010, 05:56 PM   #5
r3dl
 
Guest
Posts: n/a
Yeah but if you have played Counterstrike for 5-6 years now with the same settings its kinda hard to change the habit of having crouch on CTRL, and having it on the mouse, thats just not going to happen :P. Don´t get it why it just suddenly became this way. Never happened before.
  Reply With Quote
Old 06-03-2010, 06:02 PM   #6
Tenkari
 
Join Date: May 2010
Reputation: 10
Posts: 602
try deleting the config.cfg file and try playing with the defaults?
Tenkari is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Discussions > Help and Tips


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 07:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.