Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > M - P > Mirror's Edge

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-20-2010, 01:26 AM   #1
GekkoLord
 
Guest
Posts: n/a
Exclamation Mirror's Edge had stopped working? HELP

Hello guyz !. I just bought Mirror's Edge, and installed it fine, but when i try to start it, it only shows the logo with "Mirror's Edge" and then it goes in black screen, and says "Mirror's Edge had stopped working" Can sombody help me ?

Thanks :-)
 
Reply With Quote
Old 06-20-2010, 01:41 AM   #2
Arctic Ice
 
Arctic Ice's Avatar
 
Volunteer Moderator
Join Date: Apr 2006
Reputation: 1539
Posts: 5,927
System specifications would be useful:
  • Processor
  • Graphics card
  • RAM
  • Operating System
Make sure your drivers are up to date:
  • Graphics
  • Sound
  • DirectX
  • Windows update
Arctic Ice is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2010, 02:14 AM   #3
GekkoLord
 
Guest
Posts: n/a
Quote:
Originally Posted by Arctic Ice View Post
System specifications would be useful:
  • Processor
  • Graphics card
  • RAM
  • Operating System
Make sure your drivers are up to date:
  • Graphics
  • Sound
  • DirectX
  • Windows update

*Intel(R) Core(TM)2 Duo COU E6750 @ 2.66GHz 2.66GHz

*SAPPHIRE TECHNOLOGY GRAPHIC CARD Radeon HD 4870 Vapor-X - 2 GB DDR5 - PCI-Express 2.0

*4GB RAM

*Windows 7 Ultimate, 64-bit

EDIT: Windows update are fully done, and the other are updated too.. but im not sure about directx

Last edited by GekkoLord: 06-20-2010 at 02:20 AM.
  Reply With Quote
Old 06-20-2010, 03:02 AM   #4
GekkoLord
 
Guest
Posts: n/a
I've been searching all around google, i tried the "edit maxmultisampels=1" and all that, nothing had worked yet :/
  Reply With Quote
Old 06-22-2010, 06:27 AM   #5
GekkoLord
 
Guest
Posts: n/a
anybody?
  Reply With Quote
Old 06-22-2010, 06:28 AM   #6
kenny_lives_99
 
 
 
Join Date: Dec 2009
Reputation: 111
Posts: 628
You should be able to run it, my specs are worse than that and I can run it without a hitch. What's the error code when it says Mirror's Edge has stopped working?
kenny_lives_99 is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2010, 07:57 AM   #7
Sauronvoldemort
 
Banned
Join Date: Apr 2010
Reputation: 102
Posts: 1,059
Verify game cache?
Sauronvoldemort is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2010, 09:16 AM   #8
richard.eid
 
 
 
Join Date: Jul 2006
Reputation: 2169
Posts: 5,137
You can update DirectX using the following link:

DirectX End-User Runtime Web Installer

The minimum required DirectX version for Mirror's Edge is included with the game, so it should have been installed at first launch. Also be aware that even though Windows 7 has DirectX 11 you may still not have the proper DirectX 9 files required for DirectX 9 games.

Running the program I linked to above will ensure that you are at the latest available DirectX revision.
richard.eid is offline   Reply With Quote
Old 06-25-2010, 10:31 AM   #9
GekkoLord
 
Guest
Posts: n/a
Quote:
Originally Posted by kenny_lives_99 View Post
You should be able to run it, my specs are worse than that and I can run it without a hitch. What's the error code when it says Mirror's Edge has stopped working?
What do u mean by error code ?, it does only say that "Mirror's Edge has stopped working", it say that on startup.
I just tried that Directx thing, and it says i have the newest.
And i have tried to vertify Game Cache, wont work.
  Reply With Quote
Old 06-25-2010, 11:01 AM   #10
GekkoLord
 
Guest
Posts: n/a
i found a simple answer HAHAHA

http://forums.steampowered.com/forum...8#post15635618
  Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > M - P > Mirror's Edge


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 01:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.