Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > H - L > Killing Floor

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-27-2010, 08:32 PM   #1
Kangdemon
 
Join Date: Apr 2010
Reputation: 57
Posts: 365
Cant see the text in menu?

I just finished downloading the game killing floor. When i started the game, i couldent see the text on the menu, it was just showing up as white dots... but i could see the pictures of the zombies on the right side perfectly... I cant even start a game or change the options cause i dont know what the hek i am clicking on! whats going on???

I have windows 7 and my video card is Intel® HD graphics with 1759mb shared video memory. Yeah i know it is intergrated, but if it can run fear 2 without any problems, i am pretty sure it can handle this game...how do i fix this!
Also, when i looked at the options of the graphics card, the resolution is at 1920x1080.

EDIT: SORRY ABOUT USELESS THREAD GUYS. I APPARENTLY FIXED THE PROBLEM. I JUST GUESSED ON WHERE THE RESOLUTION WAS IN THE SETTINGS SCREEN SINCE I COULDENT SEE THE TEXT.... I GUESS CORRECTLY . THE PROBLEM WAS THAT THE GAME SET ITSELF ON THE LOWEST RESOLUTION, I JUST HAD TO CHANGE IT.

Last edited by Kangdemon: 06-27-2010 at 09:00 PM.
Kangdemon is offline  
Reply With Quote
Old 06-27-2010, 08:59 PM   #2
trilance
 
Join Date: Oct 2009
Reputation: 29
Posts: 1,038
Try this first: Delete killingfloor.ini from your system folder.
trilance is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2010, 12:03 PM   #3
computerdoctor
 
Join Date: Jul 2010
Reputation: 0
Posts: 5
I think have the same problem. I can't see the text all there are just a bunch of dots. Could someone give me a step by step process of how to fix this?

click on this link to see what it looks like http://img24.imageshack.us/img24/462...0707095403.png
computerdoctor is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2010, 01:09 PM   #4
trilance
 
Join Date: Oct 2009
Reputation: 29
Posts: 1,038
First try deleting killingfloor.ini and then launch the game for it to generate a new one. If this doesn't fix it, delete killlingfloor.ini and user.ini.

Note that you'll have to set the graphics to your personal settings and any custom key binds (if you need to go as far as deleting user.ini).
trilance is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2010, 01:19 PM   #5
computerdoctor
 
Join Date: Jul 2010
Reputation: 0
Posts: 5
I have already tried that but I didn't try deleting the user.ini so i tried that then loaded the game and this is what happened.

(View Links to see what happened.)

Click here for pic 1

Click here for pic 2
computerdoctor is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > H - L > Killing Floor


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 05:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.