Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > T - Z > Tank Universal

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-05-2010, 10:47 AM   #1
MasterPenguin
 
 
 
Join Date: Jan 2007
Reputation: 137
Posts: 611
Save Game Erased?

Well, I loaded up TU this morning, and all my saves seem to be gone. I click Load - and it shows my profile, (MPQC), but it has no levels in it. Literally - it's just a blank space. I'll upload a screenshot in a minute..

Any help? :\

Edit: Screenshot

Last edited by MasterPenguin: 07-05-2010 at 10:54 AM.
MasterPenguin is offline  
Reply With Quote
Old 07-06-2010, 02:04 AM   #2
NeatNit
 
 
 
Join Date: May 2008
Reputation: 22
Posts: 1,005
Ouch.

Where did you reach? Would it be a big pain to replay until that point?

Also, check if your TU folder is read-only.
NeatNit is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2010, 05:49 AM   #3
MasterPenguin
 
 
 
Join Date: Jan 2007
Reputation: 137
Posts: 611
I was 10 levels in. ;/
MasterPenguin is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2010, 08:07 AM   #4
MasterPenguin
 
 
 
Join Date: Jan 2007
Reputation: 137
Posts: 611
Sorry for the double post - would it be possible to transfer someone elses save file to mine? :\
MasterPenguin is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2010, 04:29 PM   #5
Madjack66
 
Madjack66's Avatar
 
Dialogue Design
Join Date: Aug 2008
Reputation: 41
Posts: 108
MP

Crap - what's your OS?
Madjack66 is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2010, 04:49 PM   #6
MasterPenguin
 
 
 
Join Date: Jan 2007
Reputation: 137
Posts: 611
Vista 32 bit, home premium.
MasterPenguin is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2010, 04:55 PM   #7
Madjack66
 
Madjack66's Avatar
 
Dialogue Design
Join Date: Aug 2008
Reputation: 41
Posts: 108
Can you do a search for files ending .sav.

Also, in the TU directory, there should be a saves folder. Is that empty?
Madjack66 is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2010, 05:22 PM   #8
MasterPenguin
 
 
 
Join Date: Jan 2007
Reputation: 137
Posts: 611
In the saves folder, there's a file called mpqc.SAV. I also have way too many .sav files to list what I found in my search, so that's not a great option, lol.

Quick edit: Just so you know, MPQC is the name I used for my profile. (Also my steam name.)

Last edited by MasterPenguin: 07-06-2010 at 05:26 PM.
MasterPenguin is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2010, 05:30 PM   #9
Madjack66
 
Madjack66's Avatar
 
Dialogue Design
Join Date: Aug 2008
Reputation: 41
Posts: 108
MP

Before anything else, perhaps make a backup of mpqc.SAV

What's the filesize of mpqc.SAV?
Madjack66 is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2010, 06:01 PM   #10
MasterPenguin
 
 
 
Join Date: Jan 2007
Reputation: 137
Posts: 611
The filesize is current 2.23kb. I've also backed it up. :]
MasterPenguin is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2010, 06:05 PM   #11
AnubisArc999
 
Banned
Join Date: Aug 2009
Reputation: 623
Posts: 1,980
As a note of more information, this happened to me once too. After I beat the game the first time, and then went back to my profile to replay on another difficulty, all my mission select choices were gone and left with a blank right column like in the OP's SS.

At first, I thought that is how the game worked. And since I enjoy the game so much and was going to replay it anyways, I didn't mind. But it did happen like the OP.

This isn't an issue that I am too personally concerned about but if there is any information anyone needs let me know. I would be glad to help out.

I am running Vista 32.
AnubisArc999 is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2010, 07:09 PM   #12
Madjack66
 
Madjack66's Avatar
 
Dialogue Design
Join Date: Aug 2008
Reputation: 41
Posts: 108
MP

Can you set the TU directory to read/write (+ sub directories) and run the game as admin. See if that makes a diff.
Madjack66 is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2010, 07:25 PM   #13
MasterPenguin
 
 
 
Join Date: Jan 2007
Reputation: 137
Posts: 611
I've got it set for read/write, by default.

I've got STEAM run everything as admin also - so admin permission isn't the problem. (I did however do it manually through the exe, nothing changed.)

I've also tried putting on XP compatibility mode - no change either. Save still doesn't load. :/
MasterPenguin is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2010, 09:18 PM   #14
Madjack66
 
Madjack66's Avatar
 
Dialogue Design
Join Date: Aug 2008
Reputation: 41
Posts: 108
Hmm. If you make a copy of mpqc.SAV (say mpqc2.SAV within the TU/saves dir), do both .sav files then appear in the profiles list?
Madjack66 is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2010, 10:05 PM   #15
MasterPenguin
 
 
 
Join Date: Jan 2007
Reputation: 137
Posts: 611
Both saves appear in the load profile list, though both have nothing.
MasterPenguin is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > T - Z > Tank Universal


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 06:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.