Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Alien Swarm

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-24-2010, 05:37 AM   #1
mixmediia
 
Guest
Posts: n/a
Question VPK makes game crash

So, I've got custom camapign with custom models\textures\sounds. It works perfectly when not in VPK. But when I'm trying to test add-on in VPK, starting 1st map, it loads 20% then game crashes to desktop without error.
I think the problem is in custom models but it crashes only when in VPK! One time I've deleted all .sw .dx80 and .dx90 files from models folder and after that I've get 1st map loaded, but there was no models in it.

P.S. Campaign contains 5 maps, game crashing only when I'm trying to load map 1 and 2. Others are wokrs fine. And remember everything work perfectly when not in VPK.
 
Reply With Quote
Old 08-25-2010, 05:13 AM   #2
mixmediia
 
Guest
Posts: n/a
Thank you so much guys, but I've found what was the problem.
  Reply With Quote
Old 03-21-2012, 06:55 PM   #3
XFunc_CaRteR
 
Join Date: Jul 2010
Reputation: 9
Posts: 541
Quote:
Originally Posted by mixmediia View Post
Thank you so much guys, but I've found what was the problem.
WHAT WAS THE ANSWER???!!!

I'm dying to know, because I'm having the same problem.
XFunc_CaRteR is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2012, 09:59 PM   #4
mad orange
 
Join Date: Jan 2012
Reputation: 0
Posts: 26
.sw .dx80 are trash. only need dx90
mad orange is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Alien Swarm


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 04:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.