Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > Publisher & Developer Discussions > 2K Games > CivCity: Rome

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-06-2010, 02:46 PM   #1
Callikat
 
Join Date: Jun 2010
Reputation: 0
Posts: 3
Windowed mode?

How do you get this to run in windowed mode?
Callikat is offline  
Reply With Quote
Old 06-07-2011, 09:29 AM   #2
DelorilMelen
 
Join Date: May 2009
Reputation: 14
Posts: 180
one-year-bump-up.

neither finding an option in xml-config nor alt-enter works.

i also want to know it, cuze i dont own an 4:3/5:4 screen and therefore i got stretched display (due to the damn samsung syncmaster/nvidia-combo, where i don't get the ability to handle it). and no, i tried all that stuff like firstly power on pc, then screen, DCC stuff etc. nothing helps :-(
DelorilMelen is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > Publisher & Developer Discussions > 2K Games > CivCity: Rome


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 07:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2012, All Rights Reserved.