Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > M - P > Outrun 2006: Coast 2 Coast

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-10-2010, 01:33 PM   #1
Gusto
 
Guest
Posts: n/a
Question Outrun C2C 2006 setup menu problem

Hi everyone. :-) First, my system is well capable of running Outrun, I can run rFactor, NFS-Shift, Dirt2, GP4, Race On, blah blah.
I have an ATI9600 512MB. I have set the card to application decides for AA and all the other stuff it can do. OS is Win XP Pro.
The game starts up fine, however when I want to config my G25, the accell, brake and steering is unassigned. The problem is the choices keep moving on the screen and it makes a sound as the menu flips through each choice, it refuses to hold on any menu choice. If I jag it by timing the enter key, it will hold, I can set the accelerator assignment, but the menu is frozen and I cannot make the choice or use esc to select another choice for controller assignment. I have to use the Task Manager to kill the application. I can run the game via the keyboard, but when I have a simulator with a wheel, like WTF! Does anyone have any clue on why this is happening? TIA guys. :-)
 
Reply With Quote
Old 09-11-2010, 05:02 AM   #2
Nitronumber9
 
Join Date: Jan 2010
Reputation: 394
Posts: 2,247
Have you got a gamepad plugged in or a controler of any kind? If so try taking it out and seeing if thats interfearing.
Nitronumber9 is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2010, 07:23 PM   #3
Gusto
 
Guest
Posts: n/a
That's a bit strange, I want to configure the controller so removing it is not exactly fixing the problem. :-)
  Reply With Quote
Old 09-11-2010, 08:09 PM   #4
Gusto
 
Guest
Posts: n/a
I downloaded another no_cd exe, and after much button pushing, swearing and cursing, and general faffing about with it, I've managed to stop the menu from jumping and get the controller configured. Hopefully never again. Thosde problems aside, it's good fun, and having the girlfriend smack me about after the race for crap driving is hilarious! Comedy Gold lol!
  Reply With Quote
Old 09-11-2010, 08:29 PM   #5
Retailnothx
 
Banned
Join Date: Apr 2010
Reputation: 25
Posts: 501
- ATI 9600? That's an average 8 years old vga (there was 9700 and 9800 as top).
- Most cards had 64 or 128Mb RAM (9700 and 9800 had 128) at that time, almost none except rare customs had 256Mb.
- ATI9600 is an R300 chip, that only support Shader Model 2.
- Games like Dirt2 or NFS Shift require Shader Model 3 to run, an ATI9600 can't run those games.

meh
Retailnothx is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2010, 02:02 AM   #6
Gusto
 
Guest
Posts: n/a
Sorry, my mistake there, it's an NVidia 9600GT Low Profile card. Not an ATI at all. I have two ATI's in another comp, probably that's where I got that from. ;-)
  Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > M - P > Outrun 2006: Coast 2 Coast


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 05:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2012, All Rights Reserved.