Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Company of Heroes series

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-12-2010, 07:25 AM   #1
TheSilverHammer
 
Join Date: Feb 2010
Reputation: 0
Posts: 12
CoH wont launch on Win7

I have windows 7, 64 bit. I have CoH pack from the recent steam sale, all games are installed. I click on the Icon, and then it says Play or Register. I hit play and nothing happens.

I saw some FAQ which says to run steam as Admin. I log out and then in again (just to make sure) and then run steam as admin. I launch CoH and again, nothing happens.

Can someone help me here?
TheSilverHammer is offline  
Reply With Quote
Old 09-16-2010, 08:48 AM   #2
Floydzebarber
 
Guest
Posts: n/a
iv the exact same problem just wondering if u found a fix yet??
  Reply With Quote
Old 09-17-2010, 09:11 PM   #3
DaveFP
 
Guest
Posts: n/a
I have the same problem. Running the 'Verify Integrity of Game Cache' tool (right click on the game in steam, select properties->Local Files->Verify Integrity...) Found 20 files that needed re-downloading. It's doing that now. Hopefully when they're done the game will launch again, I'll update when I've tested it.

Update: It worked. Download took a while, but once it finished I was able to start the game as usual.

Last edited by DaveFP: 09-17-2010 at 10:06 PM.
  Reply With Quote
Old 09-17-2010, 10:33 PM   #4
Nexant
 
Join Date: Jul 2009
Reputation: 0
Posts: 89
Yea something must've happened, I haven't played since the last patch out and playing Company of Heroes Online made me want to go back and play some British and Panzer Elite. I had 21 files needing a re-download then it worked.
Nexant is offline   Reply With Quote
Old 09-18-2010, 02:20 AM   #5
Floydzebarber
 
Guest
Posts: n/a
ya hopefully this is it steam support didn think of this anyway thats for sure!
  Reply With Quote
Old 09-18-2010, 01:46 PM   #6
Wilm210
 
Join Date: Jun 2010
Reputation: 3
Posts: 108
I have windows 7 64 bit too and CoH:Gold runs just fine for me?
Wilm210 is offline   Reply With Quote
Old 09-20-2010, 10:31 AM   #7
Lemon Jelly
 
Join Date: Aug 2009
Reputation: 16
Posts: 255
I'm having problems where as soon as I click on options it will crashes...i can play but at default settings... also I'm using windows 7 64bit.
Lemon Jelly is offline   Reply With Quote
Old 09-20-2010, 11:39 AM   #8
mooneri
 
Join Date: Dec 2009
Reputation: 22
Posts: 234
Verify CoH's cache. It helped my launch problems.

Right click on game's name -> Propeties -> Local files Tab -> Verify Game Cache
mooneri is offline   Reply With Quote
Old 09-22-2010, 01:45 AM   #9
Newbie Kenobi
 
Guest
Posts: n/a
Lightbulb

I had the exact problem.

I run CoH on Windows 7 64-bit.

Bought the CoH suite via the Steam deal, downloaded and played, everything was fine. Turn off the PC and start up the next day, game won't launch no matter what I do.

Choose the repair cache option, precisely 21 files damaged. Download those 21 files again, game runs fine as ever.

Strange, but I hope it helps you to get the game running again.
  Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Company of Heroes series


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 08:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.